Bez srama 722 pregleda 05. rujna 2019.

Influenceru propala karijera preko noći: Sada se vratio

mannymua733/Instagram

Manny MUA je prestao snimati videa prije godinu dana. Sada se vratio na internet i sve objasnio.

Manny MUA, pravog imena Manny Gutierez objavio je 30 i nešto minuta videa u kojem objašnjava kako mu je život nakon jedne internet svađe krenuo nizbrdo. Ako imaš vremena, pogledaj video, a smo ti izvukli najvažnije stvari da bi ti uštedjeli 30 minuta vremena. Zahvali nam kasnije!

Kako je sve počelo?

U slučaju da si propustio/la cijelu dramu, evo malo pozadine da te uputimo: Manny, Jeffree Star, Laura Lee, Gabriel Zamora i Nikita Dragun su se malčice posvađali. Manny je tada (u tweetu koji sada više ne postoji u internet svijetu) izjavio da im je bolje bez Jeffreeja Stara. Ups. Nakon toga, optužio ga je i da je rasist. No, tada je sve krenulo nizbrdo.

Poslije je Manny imao još 'provala', a jedna od njih bilo je i kukanje na Snapchatu zbog toga što vozač Ubera ne priča engleski jezik. Sve svoje izjave i greške platio je gubitkom 250 tisuća followera. Jao.

Roditelji su ga izvukli iz depresije

Iako ga je snašla teška situacija, Manny srećom ima super roditelje. Svi su lijepo živjeli od njegove internet plaće, ali mama i tata Gutierrez ponudili su se vratiti na svoje stare poslove kako bi Mannyju skinuli teret s leđa. Svaka im čast!

Ovo je još jedan dokaz da nepromišljene objave i riječi zaista mogu imati velike posljedice. Zato zapamti, #SAMOJEDNA lijepa riječ je dovoljna da nekome uljepšaš dan i nastaviš lanac dobrote.

 | Autor:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    on je meni bas super