Bez srama 142 pregleda 31. kolovoza 2016.

Zaljubljena si u njega? E pa kreni u akciju!

momak
WeHeartIt
Zaljubljena si u njega? E pa kreni u akciju! Zaljubljena si u njega? E pa kreni u akciju!

Zavođenje nije toliko komplicirano i ne moraš biti top model da osvojiš dečka

Svaki dan ga gledaš poskrivećki. Već napamet znaš kad dolazi, a kad odlazi s treninga. Zaljubljena si preko ušiju, ali te strah prići mu? Vrijeme je da konačno odbaciš svu tu nesigurnost i počneš s igrom zavođenja. Nije to toliko komplicirano kao što se čini. Bitno je samo da budeš prirodna, jer ako glumataš, to se brzo skuži.

Najvažnije je opustiti se i biti prirodan i svoj

Dečki vole simpatične, duhovite i samouvjerene cure koje se vole šaliti. Pa čak i na svoj račun. Nauči nekoliko dobrih viceva, a ako ga nasmiješ, već si na pola puta. Bilo bi idealno kad bi imali zajedničke prijatelje koji bi vas mogli upoznati ili bar ti reći gdje bi ga mogla sresti nasamo.

dejt | Autor: Dreamstime Dreamstime dejt | Autor: Dreamstime Dreamstime

Ako ga već poznaješ, tim bolje. Barem se nećeš crvenjeti ako nešto krene po zlu pri upoznavanju. Pritom ne zaboravi da je pri svakom razgovoru govor tijela jako bitan: ne izbjegavaj njegove poglede i nemoj gledati u pod. Štoviše, kad pričate, daj mu dodirom do znanja da ti se sviđa: prođi mu rukom po leđima, ovlaš ga zagrli kad ste u društvu ili ga zadirkuj tako da ga slučajno okrzneš u prolazu.

Također, obrati pažnju i na njegov dodir tijela. Ako šalje slične signale, nećeš se morati puno truditi. Nemoj biti previše hladna jer će možda pomisliti da si nezainteresirana.

 

Tvoja reakcija?