Bez srama 585 pregleda 22. svibnja 2023.

Zanimljivo: Šest znakova zašto ste (još uvijek) sami

canva

Prije nego što se vratite na scenu spojeva, važno je da ste spremni za novu vezu

U slučaju da suosjećate s ovih 6 znakova, možda ipak niste spremni za novu vezu, piše yourtango.

1. Osjećate da vam treba još netko u životu da biste bili sretni

Osjećate se jadno osim ako niste u vezi. Ako dobijete poziv na zabavu, izmišljate izgovor da propustite noćni izlazak jer nemate koga povesti. Umjesto toga, odlučite sjediti sami kod kuće, sažaljevajući se dok čitate članke o tome što je drugima privlačno.

2. Tražite nekoga da vas 'popravi'

Ako vaš razgovor sa samim sobom zvuči otprilike poput "U takvom sam kaosu" ili "Zašto sam takav kakav jesam?" onda morate riješiti te unutarnje demone prije nego što budete spremni za vezu. Ako to ne učinite, privući ćete partnera koji ima kompleks spasitelja ili partnera koji ima iste probleme kao i vi.

3. Još uvijek puno razmišljate o svom bivšem

Svako malo se uhvatite da razmišljate o svojoj bivšoj ljubavi - to nikako nije dobar znak.

 | Autor: Canva Canva

4. Previše se trudite pronaći ljubav

Ako je sve što vas zanima upoznavanje partnera, vrijeme je da preispitate svoje prioritete. Dobro razmislite o tome i razjasnite što tražite u životu i vezi. Zatim, pustite da se stvari odvijaju prirodno.

5. Bojite se odbijanja

Potreba za odobrenjem od drugih može vam biti važna nakon lošeg prekida, ali ne smijete dopustiti da vas paralizira ili spriječi da radite stvari koje stvarno želite ili da budete osoba kakva doista jeste.

6. Držite loše stvari iz vaše zadnje veze

Svatko ima 'prtljagu', to je samo nešto što dolazi s teritorijem za upoznavanje. Međutim, zadržavanje 'prtljage' siguran je znak da niste spremni za ponovni spoj.

 | Autor: Canva Canva

 

Tvoja reakcija?