Bez srama 277 pregleda 27. ožujka 2017.

Zašto je super kad imaš muškog BFF?

bff
Dreamstime

S njima je život puno zabavniji

Možda bi vas cure u pojedinim situacijama stvarno mogle bolje razumjeti, ali ponekad vam treba i pogled iz drugog ugla. Naravno, govorimo u muškom pogledu na svijet. 

Iako mnogi tvrde kako muško-ženska prijateljstva ne postoje, uvjerit ćemo vas da to nije istina, ali i da je super imati muškog najboljeg prijatelja.

Bez dlake na jeziku

Gotovo svaka frendica će vas pokušati uvjeriti kako vam haljina koju toliko žarko želite stoji savršeno, iako je svima jasno da bi je trebali zaobići u širokom luku jer nimalo ne laska vašoj figuri. No, s dečkima nikada nećete imati taj problem. Oni će vam jasno i bez okolišanja reći kako stvari stoje. Bilo da je tema vašeg razgovora stil (ili nedostatak istog), (ne)sretna ljubav ili nešto treće.

Nisu svađalice

Djevojke su puno emotivnije pa u njihovim odnosima puno češće dolazi do razmirica. No, dečki smatraju da život treba biti što opušteniji i ležerniji pa im se jednostavno ne da trošiti vrijeme na svađanje. Genijalno, zar ne?

S njima ne brojiš kalorije

Kada si u muškom društvu bez imalo srama možeš uživati u klopi koju obožavaš. Oni nisu opterećeni kalorijama pa su uvijek spremni s tobom otići na burek ili ćevape.

Oni su zaštitnici

Ako nemaš brata sigurno si barem jednom poželjela imati osobnog "zaštitnika" uz kojeg ćeš se apsolutno uvijek osjećati maksimalno sigurno. No, istu ulogu rado će prihvatiti i tvoj BFF.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?