Bez srama 4312 pregleda 08. ožujka 2018.

Zašto si nesretna: ne dopuštaj si ove stvari

saamopetraa@instagram

Nije samo Dan žena vrijeme kada moraš misliti o sebi i svojoj sreći. Ako trenutno nisi sretna i na mjestu kojem bi voljela biti, ne brini, svemu lošem dođe kraj. Donosimo ti par razloga zašto si nesretna i kako to popraviti.

1. Ne znaš reći ne

Ne možeš se uvijek svidjeti svima i zato to ni ne pokušavaj. Prestani raditi usluge drugima ako nemaš vremena ni za sebe. 

2. Predobra si prema drugima

Ako ti nešto smeta, ne smiješ šutjeti. Počni tretirati druge onako kako oni tretiraju tebe i već ćeš biti puno sretnija.

via GIPHY

3. U nesretnoj si vezi jer te strah biti sama

Nikada nisi sama, uvijek imaš svoje prijatelje i obitelj na koju se možeš osloniti.

4. Nemaš vremena za sebe

Svaki dan moraš barem sat vremena odvojiti za sebe. Makar to bilo šminkanje ujutro prije nego što izađeš iz kuće ili u kadi nakon dugog radnog dana. Barem sat vremena posveti samo sebi. 

via GIPHY

5. Uspoređuješ se sa drugim curama

Niti jedna poznata cura na Instagramu ne izgleda tako uživo. Prestani se uspoređivati s njima, a i s bilo kojom drugom curom. Cure su tim, a ne protivnice. Uvijek se fokusiraj na to da budeš bolja verzija sebe, a ne netko drugi. 

 

Sretan Dan žena: 10 posebnih činjenica o damama

Zašto je važno ostati svoja iako si u vezi

Kako biti podrška drugim curama na Dan žena

Sve o nogometu možeš naučiti i putem Zabibuška sličica. Za samo tri kune možeš ih pronaći u svim Poštama, a nije problem napuniti album od 252 sličice jer u svakom paketu ih dobiješ 5 komada. Sudjeluj u nagradnoj igri jer su nagrade totalna ludnica. Možeš osvojiti mobitel Samsung Galaxy S8, igricu Fifa18 ili SonyPlayStation 4 Pro! Nagradnu igru u četiri kruga ima samo Zabibuška, a prvo izvlačenje je 15.03. i ima još tri kruga! 


 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Uvijek sam iskrena, to je uvijek najbolje 😉