Bez srama 3531 pregleda 10. kolovoza 2018.

Zatrudnjela sam nakon prvog seksa, a on je priznao da je gay

Pinterest

Ispovjest tinejdžerice koja će te ostaviti bez teksta.

Od početka srednje škole užasno sam se palila na Franka koji je sa mnom pjevao u školskom zboru. Iako sam znala da sam jedna od zgodnijih cura na školi, nekako sam se bojala da nisam dovoljno dobra za njega. Franko je bio stvarno dobar učenik, pjevao je u zboru i svirao violinu. Bio je jako lijep i pola je škole uzdisalo za njim, ali cure ga nisu previše zanimale. 

Nakon godinu dana napokon sam skupila hrabrosti i odlučila mu prići. Ubrzo smo počeli izlaziti, intenzivno se družiti, no on nikako nije mogao napraviti prvi korak. Nakon gotovo pola godine druženja, odlučila sam uzeti stvar u svoje ruke. Tog sam vikenda bila sama doma i pozvala sam ga kod sebe. 

Nakon romantične večere teškom sam ga mukom odvela u krevet i požalila. Seks je bio užasno čudan, a ja sam tijekom cijelog odnosa vodila igru i imala dojam kao da Franko čini to protiv svoje volje. Nakon te neobične večeri više mi se nije javio, a prestao me i pozdravljati na školskom hodniku. Idući mjesec nisam dobila menstruaciju. 

Odmah mi je na pamet pao seks s Frankom - napravila sam kućni test i saznala da sam trudna. Pao mi je mrak na oči. Imala sam 16 godina i bila trudna s dečkom koji me ostavio nakon prvog seksa. Svijet mi se srušio. Potpuno očajna odlučila sam razgovarati s Frankom i ponovno požalila. 

Nakon što me pozorno saslušao samo je tiho odgovorio: "Žao mi je, ali ja sam gay". U tom trenutku su mi se posložile sve kockice i njegovo neobično ponašanje tijekom naše veze konačno je dobilo smisao. 

U strahu, pomoć sam potražila kod mame koja je rekla da će me podržati u odluci da zadržim dijete. Dijete sam zadržala, a mama je uvijek tu za mene i moju malu princezu te zahvaljujući njoj uspijevam uskladiti majčinstvo i školu. 

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DolanImagine

    Ludoo. OMG
  • DiV_Kids

    Oh... Jadna