Bez srama 249 pregleda 19. travnja 2023.

Završeno pisanje šokantnih memoara Britney Spears!

Jean Cummings/Press Association

Pjevačica Britney Spears napokon je završila s pisanjem svojih memoara za koje kaže da će "prodrmati svijet". Na knjizi je radila zajedno s američkim novinarom i autorom Samom Lanskyjem.

U napisanim memoarima pjevačica grupe 'The Toxic' otkrila je svoje najdublje tajne. Progovorila je o snovima iz djetinjstva, bivšim ljubavnim vezama, konzervatoriju te o pronalasku 'sretnog završetka' sa svojim suprugom Samom Asgharijem.

Her prenosi kako poznavatelji izdavaštva vjeruju da će knjiga biti "revolucionarni bestseler". Također, kažu kako je izvor rekao publikaciji da će "brutalno iskreni" memoari biti veliki korak i trijumf za pjevačicu. Knjiga izlazi nakon što je Britney u studenom 2021. godine završio konzervatorski staž.

Iz izdavaštva kažu kako je ova knjiga priča o Britneynom uspjehu. "Pokrit će njezine najosjetljivije trenutke, njezino djetinjstvo - biti djevojčica s velikim snovima - njezin prekid s Justinom Timberlakeom, trenutak kad je obrijala glavu i bitku s obitelji", izjavljuju. Također su dodali kako je to i priča o preživljavanju, pronalaženju puta iz paralizirajućeg konzervatorija do sreće sa suprugom Samom Asgharijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Memoari bi trebali biti objavljeni na jesen, međutim službeni datum objavljivanja nije potvrđen. Obožavatelji kažu kako jedva čekaju čuti Britneynu priču bez da ju drugi kontroliraju.

Tvoja reakcija?