Bez srama 1164 pregleda 09. listopada 2019.

Zbog ove fotke mnogi misle da Selena još pati za Justinom

selena gomez / justin bieber / instagram

Čim je Selena objavila fotku na kojoj je tužna krenule su teorije o tome zašto ju je objavila, zašto je tužna i je li možda razlog Justinovo vjenčanje s Hailey?

Samo sat vremena nakon što su Hailey i Justin Bieber objavili prve službene fotke sa svog crkvenog vjenčanja, fotku je na svom Instagramu objavila i njegova bivša, Selena Gomez, i potaknula razne teorije fanova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Even thugz get married

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Tajming joj ne ide u prilog

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me, all the time

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Ne bi ništa bilo čudno da Selena na fotki ne izgleda prilično tužno i ljudi su odmah počeli teoretizirati o tome kako je sigurno tužna zbog Justinova vjenčanja.

Ispod fotke je napisala "Ja, cijelo vrijeme", pritom misleći na to kako se cijelo vrijeme osjeća tužno. Ajoj. Još malo poticaja za ljude interneta da stvore zanimljive teorije zavjere.

'Zbog Justina, znamo...'

via GIPHY

"Ovo je zbog Justina, znamo, dušo...", napisao joj je jedan fan, a drugi je dodao: "Da, ovako se osjećaš nakon što si vidjela Justinov Instagram profil..."

Dobro, naravno da nitko osim nje zapravo ne zna razlog zašto je tužna, ali tajming je bio savršen. A ti nam u anketi reci što misliš; je li Selena stvarno tužna zbog Justinova vjenčanja ili njezini osjećaji više nemaju nikakve veze s njim?

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?