Bez srama 15493 pregleda 27. kolovoza 2016.

Zbog ovih 5 namirnica vaše će grudi narasti "preko noći"!

Grudi
Dreamstime

Ako je vjerovati ovim tvrdnjama, stigao je "spas" za sve djevojke koje sanjaju o većim grudima...

Dok jedan dio djevojaka "pati" za većim grudima, druge žale zbog svoje obdarenosti... Kako stali na kraj problemima prve skupine, znanstvenici su odlučili proučiti kako, na prirodan način, potaknuti rast grudi.

Ako je vjerovati njihovim saznanjima u tome vam može pomoći ovih 5 "čudotvornih" namirnica iz vaše kuhinje...

1. MRKVA

Mrkva sadrži visoku razinu estrogena koji utječe na rast grudi, a preporuča se konzumacija sirove ili polukuhane mrkve...

2. CIKLA

Ovo je povrće izrazito bogato željezom koje također može potaknuti prirodan rast grudi.

3. ZAČINI

Neke od začina, poput origana i kadulje, bi trebali dodavati u svoje salate jer čak i oni (navodno) utječu na rast naših "prijateljica"... Ipak, mi bismo vam savjetovali da izbjegavate pretjeranu konzumaciju začina jer bi mogli negativno utjecati na vaše zdravlje!

4.MLIJEČNI PROIZVODI

Bjelančevine koje nalazimo u mliječnim proizvodima stimulacijski djeluje na mliječne žlijezde, koje također utječu na rast grudi. 

5. SOJA

Proizvodi od soje sadrže veliku količinu estrogena i fitoestrogena, a upravo su oni najzaslužniji za bujno žensko poprsje! Ako niste ljubiteljica soje, možete konzumirati sjemenke lana, leće ili suncokreta, koje također sadrže ove djelotvorne kemijske spojeve, ali u nešto manjim količinama.

Koji su se još proizvodi našli na ovoj zanimljivoj listi saznajte na portalu Radio One

Osim pravilne prehrane, da bi vaše grudi izgledale veće i bujnije, potrebno je redovito vježbati i to vježbe namijenjene baš za grudi i cijeli prsni koš. Tako će se vaši mišići učvrstiti pa će vaše grudi i vizualno izgledati za dva do tri broja veće.

No zapamti, u zdravom tijelu je zdrav duh, i ako redovito vježbaš i paziš na sebe, ni manje grudi ne mogu umanjiti tvoju ljepotu. Naše grudi dolaze u svim oblicima i veličinama i bitno je samo da su zdrave :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?