Bez srama 111 pregleda 16. ožujka 2017.

Zbog ovog outfita su je poslali kući iz škole?!

Outfit

Daj nam u anketi svoje mišljenje

Deanna Wolf se jedan dan vratila bijesna iz škole - rekli su joj da je neće pustiti iz učionice dok joj netko ne donese nešto primjereno za odjenuti. 

- Nosila sam tajice, i široku majicu preko njih, a oni su mi rekli da moja odjeća ometa dečke. Što bih trebala, ne imati noge i stražnjicu, pa da oni slušaju na nastavi. Ovako ispada da su bitniji od mene - rekla je ljutita Deanna kad se vratila kući, prenosi Seventeen.

Prekipjelo joj je i pokrenula je mini-feminističku revoluciju u školi s durgim djevojkama. Ubrzo ih je toliko nosilo 'neprimjerenu' odjeću da škola nije mogla držati korak s njima. 

Iako se vodstvo škole nikada nije službeno ispričalo, politika se promijenila, no Deanna se ipak kasnije odlučila na školovanje kod kuće jer, kako je rekla mami, nema osjećaj da nešto zaista tamo uči. 

Ne želimo reći da je tako u svakoj školi, ovo je očito ekstremni slučaj, ali svakako je pohvalno što je Deanna nešto poduzela i nikako nije u redu da se upire prstom u nekog jer je odjeven na neki način, kako bi se opravdalo pogrešno ponašanje. Neki su u svojim komentarima za ovaj slučaj napisali da će isto tako jednog dana neki od tih dječaka reći da su nekog silovali, ali je ona kriva jer ih je izazivala odjećom. 

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?