Bez srama 44 pregleda 25. srpnja 2016.

Zbog posljednje želje ove tinejdžerice će vam puknuti srce!

Jerika Bolen
Daily Mail

Iako je Jerika napunila tek 14 godina, njezin život će se uskoro ugasiti...

Jerika Bolen je 14-godišnja tinejdžerica iz Wisconsina, jedne od 50 američkih saveznih država. Njezina životna priča jedna je od težih koje ćete čuti.

Naime, Jerika pati od neizliječive gentske bolesti, spinalne mišićne atrofija koja u konačnici uzrokuje smrt. Bolest joj je dijagnosticirana u doba kada je imala svega 8 mjeseci te je tijekom života prošla kroz više od 30 operacija. Kako piše Daily Mail, čak 12 sati dnevno ova djevojka provodi priključena na respriator.

 

#JerikaBolen #livewithurgency #strength #sma2 #spinalmuscularatrophyawareness

Fotografija koju objavljuje @nyprosallcity

No, nedavno je roditeljima rekla kako više ne može podnositi nevjerojatne bolove. Odlučila je skratiti si muke i zatražila je roditelja da je isključe s aparata koji je drže na životu.

- Ako će tako napokon pronaći mir, moje je jedino da joj pomognem u tome. To je njezino tijelo i njezina bol - rekla je shrvana Jerikina majka.

No, prije smrti željela je ispuniti svoju najveću želju - otići na vlastitu maturalnu večer.

Kako Jerika više nije sposobna izlaziti iz kuće, roditelji su joj maturalnu večer organizirali u obiteljskom domu, a na tulum za pamćenje se odazvalo nekoliko stotina ljudi.

Družili su se s njom, tulumarili, veselili se i na kraju - jednoglasno je proglasili kraljicom maturlalne večeri.

- Srce će mi ekplodirati od sreće! Zbog jedne male mene ovdje je došlo toliko ljudi... Presretna sam - izjavila je skromna tinejdžerica.

 

 Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?