Bez srama 472 pregleda 24. kolovoza 2017.

Zbog reality slave ove zvijezde su pokušale zaraditi i pjevajući

Kim Kardashian
Instagram

Izraz zvijezda realityja nije baš sinonim za pjevačicu, no mnoge su se okušale i u tome. Pročitajte tko ima sluha, a tko nema te kome ni pokušaji pjevanja nisu pomogli da ne padne u zaborav.

Da biti slavni pjevač nije lako te da samo zato što si slavan ne znači da možeš pjevati osjetile su mnoge zvijezde. Jedna od njih je i Heidi Montag. Bivša zvijezda MTV-jeve serije The Hills, bacakala se po plaži u ružičastom bikiniju pjevajući nam o govoru tijela. Pjevačka karijera završila joj je prije nego je i počela.

 

Prava kućanica Atlante, Porsha Williams, objavila je prvi singl 'Flatline', kao što singl kaže to joj se i dogodilo sa karijerom.

NO Porsha nije bila jedina 'kućanica' koja se pokušala probiti u glazbenoj industriji. Prava kućanica iz New Yorka, Luann D’Agostino, napravila je to ne sa jednim nego s čak tri singla. I još se nazvala groficom.

 

Reality zvijezda i multimilijunašica te jedna od nasljednica Hilton hotela, Paris Hilton, zaposlila je vojsku producenata i čak nije ni bila neuspješna. Njen singl iz 2006. “Stars Are Blind” dospio je i na Billborad hot 100 i to na 18 mjesto.

 

Da, te sreće nije imala osobna asistentica od Paris i današnja vladarica svemira, Kim Kardashian. Njezina pjesma “Jam (Turn It Up)” nije odjeknula poput njenih drugih atributa iako je 2011. za savjet pitala i Kanye Westa koji joj je tada bio samo prijatelj.

 

Kćer slavnog kečera Hulka Hogana, Brooke, objavila je prvi album Undiscovered 2006. godine. Singl “About Us” dospio je Billboardovu ljestvicu top 100, no drugi album je ipak neslavno propao.

 

Zvijezda MTV- jevog realityja Teen Mom, Farrah Abraham, objavila je 2012. album, ali se nije zaustavila samo na tome. Napisala je i knjigu. I knjiga i album se zovu Farrah Abraham. A išla je i toliko daleko da se svako poglavlje u knjizi zove po poglavlju knjige. Kreativno, zar ne?

 

Pazi se svijete, “Cash Me Outside” cura je sada reperica. TMZ se dokopao isječka pjesme Danielle Bregoli “These Heaux”'. 

 

 

 

 

 

 

 

Tvoja reakcija?