Bez srama 3073 pregleda 14. listopada 2023.

Žene rođene u ova tri znaka muškarcima su neodoljive

canva

Postoje horoskopski znakovi kojima muškarci ne mogu odoljeti, koliko god htjeli. Njihova zavodnička energija osvaja sve koji se nalaze u blizini.

Ovo su tri horoskopska znaka kojima muškarci ne mogu odoljeti, piše 24sata:

Lav

Pune samopouzdanja i strasti, ove žene točno znaju što žele i kako da to ostvare. Zato muškarci ne mogu odoljeti Lavici i one će uvijek ostati u centru pažnje suprotnog spola. Ona je šarmantna i nadahnjuje druge. Pojedinci u njenom životu obično je stavljaju na pijedestal, a zbog njene potrebe za dramom, njoj se doista sviđa tamo gore. Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plijene bez kompromisa.

Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole se oblačiti moderno i uljepšavati se, a u tome i uživaju. Lavicama se može pripisati mnogo talenata, a krase ih prirodna ljepota i šarm. Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored spomenute ljepote njihov stil oblačenja i života uopće gotovo nikada nije kliše.

 | Autor: Canva Canva

Škorpion

Ako želite odabrati jedan znak koji zrači nevjerojatnom energijom, to je strastvena Škorpionka. Ako vas žena Škorpion želi zavesti, lako će uspjeti u svom cilju i muškarci neće ni primijetiti da je ukrala njihovo srce. Nitko je ne može spriječiti u njenoj namjeri, niti odoljeti njenom šarmu.

Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, nerijetko krase ove dame. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelijepu smeđu i gustu kosu. One se ne vole previše uljepšavati, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome pogriješe. Njihova ljepota je uvijek iznad prosjeka, a pored muškaraca obožavaju ih i djeca. Sretan je onaj kojeg Škorpion zavoli iskreno.

 | Autor: Canva Canva

Strijelac

Nevjerojatan smisao za humor i slatko srce žene Strijelca utječe na muškarce puno više nego što mislite. Prvo će povući muškarca u zonu prijateljstva, a onda će ući ispod njegove kože. Ovakve žene muškarci nikada neće moći zaboraviti jer imaju najveće srce. Dame u znaku Strijelca su najzgodnije u cijelom Zodijaku. Prosječne visine, sportske građe, ove ljepotice kao da imaju prirodan talent da se ističu.

Često imaju lijepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svijetle oči. Vole se oblačiti sportski i jednostavno, ali kada se trebaju predstaviti u punom sjaju, uradit će to na pravi način i sa odmjerenom dozom lucidnosti. Uvijek originalne u nastupu, lako će ukrasti pažnju. Kada su u provodu, neće puno trebati da ih primijetite u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja kada se dobro osjećaju.

 

Gledaj hit filmove, serije i emisije 24 sata prije svih, pretplati se na VOYO!

 | Autor: RTL RTL

Tvoja reakcija?