Fancy a. f. 609 pregleda 19. listopada 2017.

10 razloga zašto se moraš prijaviti na Videostar

Sanjin Strukic/PIXSEL

Kraj prijava se bliži, a ako se još uvijek nisi prijavio/la - požuri! Videostar čeka na tebe!

Najveći regionalni talent show i ove godine otvorio je svoja vrata i mnogima dao priliku da se svrstaju u krug najboljih Youtubera! Ako misliš da imaš ono što je potrebno da postaneš nova Videostar zvijezda, onda nemoj čekati i sakrivati se iza četiri zida.

Možda je baš ovo idealna prilika za tebe. A, ako te već moramo nagovarati da se prijaviš, donosimo ti 10 super razloga zbog kojih se moraš prijaviti na Videostar! 

1. Ovo je idealna prilika da pokažeš svoj talent, a takvu priliku ne dobiješ svaki dan! Ne srami se. Možda misliš da nemaš nikakav talent, ali to sigurno nije istina. Ako cijelo društvo uživa u tvojim provalama, glavni si zabavljač i uvijek imaš najbolje fore, snimi se i prijavi na Videostar. 

via GIPHY

2. Kraj prijava na Videostar je 22. listopada! Požuri!

3. Možeš se prijaviti u pet kategorija - humor, beauty, music, gaming i extra. 

via GIPHY

4. Misliš da imaš zavidne vještine kada u ruci držiš paletu sjenila i kist, a sve tvoje prijateljice ljubomorne su na tebe! Otkrij nam tajnu vanzemaljske ljepote. Snimi video i pokaži nam da imaš zvjezdani potencijal.

5. Ovo je napokon prilika da pokažeš svoje vještine kada su u pitanju FIFA, PES ili GTA javnosti i da tvoja mama napokon prestane misliti da je to beskorisno.  :D

via GIPHY

6. A realno, ni ne moraš imati nikakav super zavidan talent. Ti si možda jednostavno toliko kreativan/na da izrađuješ stvari od žvakaćih guma ili spajalica? Mi te zovemo da se prijaviš i pokažeš nam što znaš!

7. Možeš osvojiti četiri precool nagrade - putovanje u Hollywood, opremu za snimanje, statuu vrijednu 10.000 kuna i ekskluzivan ugovor s JoomBoosom!

via GIPHY

8. Surađivat ćeš s našim poznatim YouTuberima poput Davora Gerbusa, SaamoPetree i The Sikrta, a imat ćeš priliku upoznati tko sve stoji iza tvojeg najdražeg YouTube kanala!

9. Zato što imaš više od 15 godina, a mi tražimo nekog tko će nas osvojiti svojim talentom! 

via GIPHY

10. Zato što ni ne moraš prijaviti sebe! Snimi video prijatelja i cinkaj ga, a ako on/a dođe do finala ti možeš osvojiti 1000 kuna!

 

Snimi video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite na public ili unlisted. Pošalji ga na videostar.joomboos.hr i nemoj zaboraviti, prijave traju do 22. listopada 2017.! 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor: ž

 

Tvoja reakcija?