Fancy a. f. 839 pregleda 22. ožujka 2017.

10 stvari koje moraš znati prije čupanja obrva koncem

Obrve
Dreamstime

Popularna metoda je potpuno prirodna i daje odlične rezultate - ali neke stvari trebaš znati

Nema nazad kad počupaš obrve koncem - u najboljem mogućem smislu. Ako nikad niste koristili ovu metodu čupanja koju su koristili stari Indijanci, slijedi vam zaista ugodno iznenađenje. 

Ova metoda nije nimalo strašna, ali želimo te upozoristi na nekoliko stvari koje je dobro znati prije nego se naručiš na tretman:

1. Podnošljiva bol Ovisno o osobi koja će to raditi i tvojoj toleranciji na bol (ili ako imaš mjesečnicu), osjetit ćeš kao da čupaš nekoliko dlaka pincetom odjednom. Probaj se ne micati previše i trzati

2. Šminka Mogla bit ti smetati - naime, kozmetičarka će te zamoliti da povučeš kapak prema dolje i onda bi poslije mogla imati 'panda look'.

3. Nećeš se moći kontrolirati Nećeš moći utjecati na eflekse poput kihanja i suznih očiju - neće se pojaviti zbog boli, nego osjetljivosti. 

4. Pitat će te za oblik Uvijek možeš zatražiti i savjet, ali ne bi bilo loše da imaš spremnu ideju unaprijed. Razmisli treba li ti više luk, malo punije obrve ili nešto treće.

5. Trimanje ili ne Želiš da ti obrve malo skrati uz čupanej koncem? To može pomoći da izgledaju urednije, ali ako imaš jako tanku dlaku, ili rjeđe obrve, možda i nije potrebno.

6. Rezultat Nemoj žuriti s tim da kažeš kako 'izgledaju odlično'. Dobit ćeš zrcalo - dobro ih promotri i ako imaš još nekih želja, reci ih. 

7. Uzmi aloe veru Opušta i hladi pomalo iziritirano područje, a smanjuje i crvenilo. 

8. Crvenilo Spomenuli smo ga gore - pojavit će se ružičasta nijansa (kod nekih više nego kod drugih), ali ne brini, traje najviše sat vremena. 

9. Bonus 1 Nakon tretmana nećeš više morati tako često ili uopće obrve čupati pincetom - kad narastu najbolje je da odeš ponovno. 

10. Bonus 2 Uživaj u svojim savršenim obrvama koje će sada biti puno lakše popunjavati.

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?