Fancy a. f. 1362 pregleda 10. listopada 2017.

10 TV prijateljstava koja su nas naučila kako biti pravi prijatelj

S nekim televizijskim likovima smo se toliko poistovjetili da su nam njihova prijateljstva stvorila u pravom životu BFF goals

Iako su televizijska i nestvarna, prijateljstva s malih ekrana prošla su s nama mnogo toga - gubitak prijatelja, dečka ili cure i naučila nas kako da cijenimo prave prijatelje. 

Poistovjetili smo se s tim likovima, a nekada se toliko povezali s njima da smo imali osjećaj da gledamo sebe na televiziji. 

Ovo su neka televizijska prijateljstva koja su definitivno BFF goals

1. Monica Geller & Rachel Green 

via GIPHY

Ne moraš biti star/a da znaš za legendarnu seriju "Prijatelji" i dvije najbolje prijateljice koje u deset sezona zajedno prolaze uspone i padove. 

2. Snooki & Jwoww 

via GIPHY

Ove lude cure iz  reality showa "The Jersey Shore" prošle su zajedno propale veze, svađe u kući, a svejedno su i dalje best frendice. 

3. Miley Stewart & Lilly Truscott 

via GIPHY

Omiljena serija mnogih "Hannah Montana" pokazala je što znači biti pravi prijatelj. Miley nikada nije dopustila da joj slava lupi u glavu, te da zapostavi odnos s Lilly, a Lilly nikada nije otkrila njezin identitet. 

4. Jessy Day & Cece Parekh 

via GIPHY

Prijateljice iz popularne serije "New girl" humoristične su i obožavamo ih gledati. Cece je glas razuma u ovom prijateljstvu dok je Jessy jednostavno luda. 

5. Meredith Gray & Christina Yang

via GIPHY

Ove dvije doktorice imamo prilike vidjeti u "Grey's Anatomy". Zamisli situaciju u kojoj tvoja najbolja prijateljica operira tvojeg propucanog muža? Što reći nego vau. 

6. Serena & Blair 

via GIPHY

Modno osviještene tračerice iza sebe imaju puno spletki i normalno tračeva, no na kraju dana uvijek su tu jedna za drugu. 

7. Penny & Bernadette & Amy

via GIPHY

Iako su ove prijateljice karakterno potpuno različite, u više navrata su nam pokazale što znači pravo prijateljstvo u "Teoriji velikog praska". 

8. Violetta & Sylvia

via GIPHY

I u stvarnom svijetu, Sylvia iz serije "Violetta" izjavila je kako je Violetta i dalje jedna od njezinih pravih prijateljica. 

- Snimanje nas je toliko spojilo, da ne bi mogla zamisliti život bez nje - rekla je Sylvia. 

9. Aria & Spencer & Emily & Hanna 

via GIPHY

Sigurno znaš iz koje TV serije su ove četiri prijateljice. Naravno iz "Slatkih malih lažljivica". Serija koja je osvojila cijeli svijet priča priču o četiri prijateljice koje se tijekom cijele serije suočavaju s veoma čudnim stvarima. 

10. Carrie & Samantha & Miranda & Charlotte

via GIPHY

Ovaj popis ne bi bio potpun da se na njemu ne nalaze ikone "Seks i grada". Serija koja je mnogima obilježila djetinjstvo, naučila nas je da prvo dolaze prijatelji, onda sve ostalo. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

LANSIRAJ SE I TI!

Tvoja reakcija?