Fancy a. f. 8923 pregleda 31. kolovoza 2018.

4 osobine koje imaju loši prijatelji

Pinterest

JoomBoos novinar David Međurečan poslao nam je super članak i osvojio predobar poklon paket.

U današnje vrijeme teško je pronaći pravog, istinskog prijatelja koji je uvijek uz tebe. Svaka osoba ima svoje mane i prednosti pa tako i najbliži prijatelji koji nas okružuju. 

Istina je to da smo različiti, no to ne znači da se ne može naći osoba koja je idealna za tvoje društvo i koja će imati glavnu ulogu tvog pravog prijatelj.

Sigurno se pitaš kako znam da imam pravog prijatelja? E pa ove četiri činjenice pokazat će ti koliko su zapravo tvoji prijatelji pravi, te je li im opće stalo do tebe.

1. Govori samo o sebi 

via GIPHYSvi mi imamo potrebu za povjeravanjem svojim prijateljima, dijeljenjem dobrih i loših stvari u životima i povremenim držanjem 'monologa' kad se uhvatimo u koštac s nekim problemom. Znak za uzbunu trebao bi se uključiti ako u svom životu imate osobu koja neprestano prebacuje razgovor na sebe i svoja stajališta te ne mari za vaše mišljenje. Postoji li rečenica koju ta osoba ne počinje s "ja"? 

2. Nikad se ne drži dogovora 

via GIPHYKašnjenje je sastavni dio života. Ponekad ono nema nikakve veze s pojedincem, nego je uvjetovano višim silama poput gužve u prometu ili naglom promjenom rasporeda vožnje sredstava jasnog prijevoza. No, ako u svom životu imate osobu koja vječito kasni, nikada se ne drži dogovora i misli da se vi bespotrebno živcirate oko tih njihovih "simpatičnih" karakteristika, pred sobom imate prijatelja koji ne poštuje ni vaše vrijeme ni vas kao osobu. 

3. Misli negativno

via GIPHYSvaka je osoba zaslužila živjeti sretan i ispunjen život. No ako se družite s osobama kojima je sve crnjak, i vi ćete postati opterećeni negativnim mislima. Takvim osobama nitko nije dovoljno dobar. Njima ni jedan kafić ili trgovina nisu dovoljno zanimljivi, a svaka predložena aktivnost dosadna i naporna. Prepoznajete li ovaj način ponašanja u ljudima s kojima provodite vrijeme, možda biste se trebali okrenuti pozitivnim utjecajima u životu. 

4. Ne veseli se vašim uspjesima 

via GIPHYKad podijelite vijest o uspjehu, novom poslu ili nekoj drugoj uzbudljivoj promjeni u životu, očekujte od prijatelja da se vesele vašoj sreći. Ako s druge strane dobijete mlaku reakciju ili prebacivanje teme bez obrazloženja, u društvu ste osobe kojoj nije dovoljno stalo ili je ljubomorna na vaša postignuća.

Eto, kroz ovaj filter osobina možete otkriti jesu li vaši prijatelji, kolege ono kakve ih vi doživljavate. Ili možda pak totalna suprotnost. 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.  | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    hvala bogu da nemam takve prijatelje