Fancy a. f. 462 pregleda 20. svibnja 2023.

5 savjeta kako kreirati WOW outfit sa sportskim cipelama

promo

Bez obzira na to zovete li ih tenisice, sneakers, sportske cipele ili pak nekako drugačije, sigurno često tražite inspiraciju kako ih uskladiti s ostatkom vaše modne kombinacije. Kako bismo vam to olakšali, pripremili smo nekoliko odličnih savjeta da u svim situacijama odlično izgledate, stoga, nastavite čitati!

1. Tenisice i traperice za klasičan outfit

To što je nešto klasično, to nikako ne mora značiti da je nezanimljivo i da nije moderno. Kombinirajte svoje udobne tenisice s klasičnim trapericama i dodajte majicu kratkih rukava zanimljivog printa, a na to još ubacite jaknu koja će vas zaštititi od promjenjivog vremena i vaša savršena modna kombinacija je spremna u trenu! U slučaju pak da želite unijeti dozu ozbiljnosti u svoj outfit, tada ga umjesto jakne nadopunite elegantnim sakoom.

2. Udobne tajice za sportski i moderan look

Tajice su odavno postale pravi izbor za sve one koji istovremeno žele odlično izgledati, a zbog toga se ne žele odreći udobnosti, a kombinacija tajici i tenisica zaista je dobitna! Ako spadate u skupinu modnih klasičarki, tada potražite jednobojne tenisice u crnoj ili bijeloj boji, a u slučaju pak da više volite eksperimentirati s modom i isticati se u masi, tada odaberite tenisice u jarkoj boji poput žute ili crvene ili u neočekivanoj kombinaciji boja. Na tajice i tenisice obucite duksu ili udobnu sportsku majicu.

3. Pravi klasik: tenisice i trenirka

Bez obzira na to jeste li se odlučili za cijeli komplet trenirke, gornjeg i donjeg dijela, ili samo donjeg dijela, sigurno vrlo dobro znate da se ona idealno kombinira sa sportskim cipelama. Ovu odličnu kombinaciju možete nositi dok se bavite sportom, provodite ležerno poslijepodne s prijateljima ili jednostavno kada obavljate neke poslove u gradu. Na primjer, s trenirkom će se odlično kombinirati Vans tenisice koje možete pronaći na https://ecipele.hr/c/ecipele/brand:vans.

 | Autor: promo promo

4. Lepršava haljina i tenisice, prvi izbor fashionistica

Otkada se prije nekoliko sezona pojavio trend kombiniranja lepršave haljine cvjetnog uzorka s bijelim tenisicama, on ne silazi s modnog trona i to s pravim razlogom! Ova jednostavna, udobna i istovremeno moderna kombinacija pravi je izbor u svim onim situacijama kada želite odlično izgledati. Ako tražite boju tenisica koju će biti najjednostavnije modno uskladiti s haljinama, tada se odlučite za bijelu varijantu koja se vrlo jednostavno kombinira sa svime. U slučaju da želite svojoj kombinaciji dodati nešto posebno, odlučite se za motorističku jaknu.

5. Ženstvena suknja s tenisicama za elegantan izgled

Bez obzira na to preferirate li suknje od trapera ili pak profinjenije varijante, bit će vam drago znati da se i sve one vrlo jednostavno kombiniraju s tenisicama, zahvaljujući čemu ćete postići elegantan izgled u trenu. Naravno, svoju kombinaciju dovršite košuljom, majicom na kopčanje ili pak zanimljivim topom bez rukava.

 | Autor: promo promo

Na kraju, ako još niste sigurni što točno tražite i tražite pravu dozu inspiracije, tada na ecipele.hr pronađite ponudu ženskih tenisica koje će se odlično uklapati u brojne modne kombinacije.

Tvoja reakcija?