Fancy a. f. 160 pregleda 19. travnja 2018.

5 savjeta kako preživjeti učenje po noći

Učenje
Instagram

Donosimo ti pet savjeta kako preživjeti cjelnoćno učenje!

Nisi učio/la na vrijeme i sada ti gori pod nogama, a kraj školske godine sve je bliže i bliže i moraš popraviti ocijene kako bi otišao/la na more i jednostavno uživao/la u ljetu? Onda te čeka jedno dobro (ako ne i više njih) cjelonoćno učenje. Donosimo ti pet savjeta kako ga preživjeti.

via GIPHY

1. Pripremi dobru playlistu koja će ti pomoći bolje naučiti. Nemoj birati preagresivnu muziku, već nešto što te opušta. Navodno je klasična muzika idealna za učenje. 

via GIPHY

2. Pripremi si također grickalice i neko energetsko piće koje će te držati budnim. Naravno, nemoj sad popit litru energetskog pića jer nije to najzdravija na svijetu. 

3. Odspavaj prije. Za noćno učenje moraš biti odmoran, a ne umoran. Odspavaj popodne barem dva/tri sata. 

via GIPHY

4. Napravi pauze u učenju. Nakon svake lekcije koju ponoviš malo se probudi i rastegni da dođeš sebi. 

5. Nabavi study buddya. Odloži mobitel sa strane i u svakoj pauzi nazovi frenda/frendicu koja je u istom problemu kao i ti. Bit će vam lakše! 

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Tvoja reakcija?