Fancy a. f. 5797 pregleda 04. listopada 2017.

5 savjeta kako se nositi s masnom kosom

Stalno vodiš bitku s masnom kosom? Stani joj na kraj jednom zauvijek!

Razdoblje puberteta je razdoblje kada ti hormoni luduju, a masna kosa postala je tvoja svakodnevica. Jedan dan ju opereš, sljedeći dan je masna. Ne znaš što više napraviti i koje šampone koristiti da si pomogneš. 

Možda ti mi možemo pomoći. Ako nisi probao/la neke naše savjete, svakako ti preporučujemo da to učiniš. 

1. Stavljaj regenerator samo na vrhove. Regenerator je po sastavu mastan s obzirom da je balzam i njeguje kosu, pa ti savjetujemo da ga ne nanosiš na tjeme. 

via GIPHY

2. Koristi šampon za suho pranje ili baby puder. Šampon za suho pranje upija masnoću i osvježava kosu, a baby puder je idealna alternativa. Kod stavljanja baby pudera pripazi da ga kosu dobro počešljaš kako ne bi ostali bijeli tragovi. 

via GIPHY

3. Manje peri kosu. Prečesto pranje kose je uzrok zašto se tvoja kosa sve više masti. Naravno to ne znači da treba biti super prljava i masna, a ti je i dalje ne želiš oprati. 

via GIPHY

4. Izbjegavaj peglu za kosu. Logično je za zaključiti da što su bliže vlasi kose tvojem licu i tjemenu to će se one brže zamastiti. Naš savjet je da nakovrčaš kosu. 

via GIPHY

5. Izbjegavaj ulje za kosu. Ulje za kosu veoma je zdravo jer hrani kosu i daje joj dodatni sjaj. Ako imaš problema s masnoćom, onda ulje probaj izbjegavati. 

via GIPHY

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

LANSIRAJ SE I TI!

Tvoja reakcija?