Fancy a. f. 1232 pregleda 17. srpnja 2018.

5 savjeta za savršeno ljeto

Pinterest

Donosimo ti pet savjeta za savršeno ljeto.

Ako još uvijek nisi otišao/la na more i pripremaš se za super ljetovanje, donosimo ti savjete koje će ti ljeto učiniti što lakšim i bezbolnijim. 

1. Pakiraj ono što ćeš doista nositi. Pogotovo ako si cura, dečki najčešće nemaju takvih problema. Mi baš volimo strpati milijun stvari u kofer, a na kraju pola toga ne nosimo. Na primjer, nemoj nositi pet para štikli. Ne trebaju ti. Odaberi jedne koje ti pašu na sve, jer realno druge nećeš nositi. 

via GIPHY

2. Džeparac. Na moru, pogotovo na otocima je sve skuplje. Ne samo od namirnica, već i od restorana, te kafića. Upravo zbog toga prilikom planiranja ljeta uvijek računaj na veći budžet od planiranog. 

3. Vremenska prognoza. Naravno, ovo je povezano s pakiranjem. Svakako škicni vremensku prognozu i pogledaj treba li ti možda koji par dugih traperica ili neka hoodica. 

via GIPHY

4. Razbibriga. Da, ljeto služi da odmorimo mozak, ali realno zašto ne bi iskoristio/la vrijeme čitajući neku dobru knjigu, gledajući seriju ili film. Napravi playlistu s ljetnim pjesmama i jednostavno uživaj sa ekipom. 

5. Ne zaboravi na zaštitni faktor. Izuzetno bitna stvar je krema s zaštitnim faktorom, šešir ili kapa ako si osjetljiv/a na sunce. Mislimo da mnogi nisu svjesni koliko je sunce ovih dana jako, a upravo smo o toj temi pisali u novom broju JoomBoos VideoStar magazina. 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar dbeber

    dbeber

    daj pare i sve je ok