Fancy a. f. 984 pregleda 16. kolovoza 2018.

5 super ideja za savršeni spoj

Pinterest

Jesi li ti jedna od onih djevojaka koja od dečka očekuju da je stalno romantičan, a zapravo za njega nisi ništa tako lijepo napravila? Evo i prilike.

1. Iznenadi ga i odvedi ga na tenis.

via GIPHY

Ako je tvoj dragi u sportskom điru zašto ne bi učinila nešto za njega. Koliko je on puta zbog tebe išao gledati romantičnu komediju? Puno puta, zar ne? Odvedi ga na tenis. Nema veze ako u tome nisi najvještija, bit će vam zabavno. 

2. Kino u dvorani zamijeni kinom na otvorenom. 

via GIPHY

Ljeto je, a gradovi su prepuni kina na otvorenom. Malo proguglaj što se događa u gradu i odvedi ga na super spoj. Što može biti bolje od romantičnog zvjezdanog neba i filma u zagrljaju voljene osobe. 

3. Piknik nakon napornog dana će ga oduševiti. 

via GIPHY

Neka ti se gledanje onih brzih, cool, recepata napokon isplati. Pripremi fine zalogajčiće, napravi prirodne sokove, uzmi košaricu deku i karte te iznenadi svojeg dragog. Piknik u prirodi odličan je spoj.  

4. Uzmite fotić i budite turisti u vlastitom gradu. 

via GIPHY

Iako možda misliš da odlično poznaješ vlastiti grad, zapitaj se kad si zadnji put posjetila najcool turističke znamenitosti. Zgrabi dečka, fotoaparat i ponašajte se kao turisti. 

5. Zabava s frendovima uz društvene igre. 

via GIPHY

Tabu, Pictionary, Bela... Društvene igre uvijek su zabavne i nikad ne izlaze iz mode, bez obzira na to koliko godina imaš. Idealne su za ubijanje dosade kada vani padne pljusak, a ti nemaš kamo pobjeći. 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve