Fancy a. f. 891 pregleda 27. listopada 2017.

6 super ideja za fashionistice

bellahadid@instagram

Budi u trendu i dobro izgledaj i kada vani padnu temperature! Evo nekoliko savjeta kako....

Bez obzira što nam je zima sve bliže i bliže, dućane su poharale neki predobri trendovi zbog kojih se nećeš osjećati nimalo zanemareno kada je moda u pitanju. Možeš biti u trendu i kada se temperature malo spuste. 

JoomBoos ekipa ti donosi nekoliko ideja kako!

1. Kaput i hoodica u istoj boji

 | Autor: Web Web

Bella Hadid super je isfurala kaput i hoodicu u sivoj boji na jednostavne trapke i čizme. Ovaj look super je kad ti se zuri u školi, a izgledat ćeš baš dobro.

2. Šarene bundice i t-shirt

 | Autor: Web Web

Još jedan super trend koji se provukao od prošle godine. Šarene bundice totalni su must have i podići će ti raspoloženje i kada je najtmurniji dan. 

3. Kožni kaput i haljina

 | Autor: Web Web

Ove sezone, osim kožnih jakna, jako su popularni i kožni kaputi. Možeš ih isfurati na neku jednostavnu haljinu i visoke čizme. 

4. Bomber jakna i top

 | Autor: Web Web

Super ideja za izlazak. Obuci neke dobre hlače, mogu biti kožne hlače ili traperice, top i bomber jaknu. Složi visoku punđicu i izgledat ćeš super. 

5. Majica s dugim rukavima ispod haljine s kratkim rukavima.

 | Autor: Web Web

Preslatki trend odlično je isfurala Zendaya. Ako ti se baš nosi neka haljina s kratkim rukavima, ali za nju je prehladno, jednostavno ispod obuci majicu s dugim rukavima i problem riješen!

6. Tanki šal i kožna jakna. 

 | Autor: Web Web

Tanki šal i kožna jakna baš dobro izgledaju zajedno u kombinaciji. Ispod nabaci neku otkačenu majicu i trapke, i spremna si za van. 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)


 | Autor:

Tvoja reakcija?