Fancy a. f. 596 pregleda 03. kolovoza 2018.

6 super ideja za prvi spoj

Pinterest

Donosimo ti šest super ideja za prvi spoj.

Izbjegni dosadne i neugodne teme, onu glupu tišinu koja se javlja kad nijedno od vas ne zna što reći. Pretvori spoj u zabavno iskorišteno vrijeme, cool pustolovinu i neka ti zauvijek ostane u lijepom sjećanju. Donosimo ti šest super ideja za prvi spoj. 

1. Zabavan odlazak u zoološki vrt. Kada si zadnji put otišao/la u zoološki vrt? Prikladan za svaki džeparac, a ujedno zabavan i poučan dejt koji nikad nećeš zaboraviti.

via GIPHY

2. Zajednička šetnja s ljubimcima. Ako živite u susjedstvu i oboje imate pse, odlična rutina i prilika da svoju simpatiju vidiš malo češće je šetnja s ljubimcima.

3. Bicikliranje do šume ili jezera. Pobjegnite za vikend u prirodu, sjednite na bicikle i pobjegnite od svakodnevne ludnice. Također, vrlo su velike šanse da nećete sresti baš nikog kog poznajete.

via GIPHY

4. Razbijte dosadan dan društvenim igrama. Ako vas je kišni dan prisilio na to da ostanete kod kuće, organizirajte neko zabavno druženje s igrama poput Pictionaryja, a možete pozvati i ekipu.

5. Zajedno pripremite omiljeni desert. Iskoristite trenutke u kojima vaših nema kod kuće i zajedno se prihvatite kuhače. Ne mora to biti ništa komplicirano, a sigurni smo da ćete se dobro zabaviti. 

via GIPHY

6. Fotkajte se u gradu. Kreirajte zajednički album, a s digitalnim fotićem obiđite zanimljive lokacije u gradu ili neka vama draga mjesta. 

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    kako se nisam zooloskog prije sjetila...