Fancy a. f. 66 pregleda 01. lipnja 2016.

Bella Thorne: Zbog akni nisam izlazila iz kuće

Bella Thorne

Teško je i zamisliti da se i ona nekad borila s licem prepunim prištića i akni, baš poput mnogih drugih tinejdžera

Njezino divno, čisto lice ničime ne odaje da je nekad bilo "bombardirano" prištićima i aknama. Bella Thorne (17), za Cosmopolitan.com, progovorila je o borbi koju je dugo vodila s aknama i kako je, na kraju, uspjela dobiti tu bitku.

Iako je vjerovala da njezini šminkeri vode brigu o higijeni, ispostavilo se da su oni često "zaboravljali" očistiti kistove kojima su je šminkali. Kako je Bella već u to vrijeme na čelu imala dermatitis, zahvaljujući prljavim kistovima, on se ubrzo proširio po cijelome licu. Aknama jednostavno nije mogla stati u kraj.

- Kad je situacija postala grozna, pogledala bih se u ogledalo i poželjela zaplakati iz sveg srca. Ako nikad niste imali problema s aknama, ne možete znati koliko je to grozno i ponižavajuće - iskreno je rekla Bella.

Mnogo je puta pomislila kako ju ljudi izbjegavaju zbog njenih problema s kožom, a vjeruje da neke uloge u filmovima i serijama nije uspjela dobiti upravo zbog akni koje su joj u to doba prekrivale lice.

Osim toga, njezino je samopouzdanje svakim danom pomalo nestajalo...

- Svaki izlazak iz kuće bio je prava trauma. Bojala sam se izaći bez šminke na licu pa sam ga prekrivala slojevima pudera - ispričala je glumica.

Danas je situacija znatno drugačija. Iz kuće često izlazi bez imalo šminke i osjeća se odlično u svojoj koži, ali ne vjeruje da bi tako bilo da i dalje ima problema s prištićima i aknama.

Bella Thorne | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

Uvjerena je da joj je u toj borbi pomoglo svakodnevno čišćenje lica, koje nije zaboravljala ni u trenutcima kad je padala s nogu od umora. Svako jutro, ali i večer odvajala je vrijeme isključivo za to, a proizvodi za čišćenje lica postali su joj "najbolji prijatelji". Ipak, prije svega Bella ističe da prvo trebate otkriti koji je vaš tip kože, a u tome će vam najviše moći pomoći dermatolozi. Tek nakon toga spremni ste za pravu borbu iz koje ćete sigurno izaći kao pobjednici. :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?