Fancy a. f. 2138 pregleda 26. kolovoza 2017.

Biste li je kupili? Zaynovu majicu obožavatelji mrze, ali i žele

Zayn Malik
Olivia Rodrigo Instagram

Zayn Malik već duže vrijeme koketira sa dizajnerima, a sada je i dizajnirao nove majice. Bizarni dizajn zbunio je obožavatelje koji je pljuju, ali je istovremeno i žele.

Zayn Malik dizajnirao je obične bijele majice no na njih je stavio natpis "Who's the Zaddy?" i zbunio obožavatelje. Dok jedni tvrde da se radi o igri riječi s izrazom "Who's the daddy?" koji u prijevodu znači tko je faca, drugi tvrde da se radi o njegovom nadimku još iz dana 1D.

 | Autor: zaynmalikstore zaynmalikstore

U samo par sati, sve su rasprodane iako se radi o pretprodaji, no to nije zaustavilo neke od obožavatelja da istaknu nezadovoljstvo. Poručili su mu da nikad nisu vidjeli nešto ovako ružno i glupo te da mogu napustili bi planet samo da to ne gledaju.

Zayn nije samo dobio po prstima zbog dizajne nego i cijene.

- Kupio bi majicu da nije ovako skupa - komentirao je cijenu od 45 dolara jedan obožavatelj na Facebooku. Ipak i dok jedni pljuju, drugi hvale majicu, ali svi se za njih otimaju jer se prodaje samo 100 komada

 | Autor: zaynmalikstore zaynmalikstore

Limitirano izdanje majica prodaje se na njegovoj službenoj stranici, a svaka dolazi i s njegovim ručno pisanim autogramom, pa se očekuje da će joj cijena s vremenom samo rasti.

Kojoj struji vi pripadate? Sviđa li vam se majica ili mislite da je Zayn mogao i bolje?


Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?