Fancy a. f. 836 pregleda 19. kolovoza 2019.

Bogate cure idu na operacije kako bi sve izgledale isto

kylie jenner / instagram

Sigruno si već primjetio da dosta cura izgleda jaaako slično. Evo što je razlog tome.

Sve Instagram bogate cure ti izgledaju isto? Nije ni čudno kada se novi trend plastičnih operacija za kojima sve lude zove upravo tako - 'bogata cura look'.

Određeni look pokazuje pripadnost određenom statusu

Liječnik Kremer je za Her objasnio da su pune usne, kemijski pilinzi i botoks zamjena za Louis Vuitton torbicu koju su svi oduvijek htjeli imati. Što je time mislio reći? To da danas određeni look pokazuje pripadnost određenom statusu. 

Kramer kaže kako su se ranije plastične operacije skrivale, a sada se cure njima ponose. Osim toga, sve popularniji su i Emsculpt tretmani.

Što je pak Emsculpt?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maintaining my #EMSCULPT results while I’m in LA as much as I can 🙏🏽 It’s so hard to keep a healthy and active routine when traveling (especially being such a foodie), so when I’m home in LA it’s the time for me to be conscious and be as active as possible. I love hiking, and as much as I’m not a huge fan of the gym, I make myself go. #EMSCULPT treatments have really helped me to stay motivated, as they activate my muscles in hard-to-tone areas- I felt a difference almost immediately. I even feel like I can hike better now. Check my blog post for more info on the treatments (link in bio and stories) and swipe left to see a quick video of BTS treatments and workouts 💪🏽 @btlaesthetics #emsculpt #buildmuscleburnfat #ad

Objavu dijeli Nicole Isaacs (@nicoleisaacs)

Što je pak to? Naime, taj tretman uzrokuje 20 tisuća kontrakcija mišića u razdoblju od 30 minuta. To znači da bogati i slavni uopće ne moraju trenirati da bi bili zgodni. Ovaj tretman to odradi za njih.

Eto, ako si se pitao kako stignu pored svih obveza i trenirati kako bi izgledali dobro, sad znaš. Ne treniraju. Idu na operacija. Ajoj...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    pa istina, skužila sam...