Fancy a. f. 1159 pregleda 09. srpnja 2021.

Članovi grupe BTS postali zvijezde revije Louis Vuitton

zz/PA Images/PIXSELL

Dečki iz benda su već neko vrijeme zaštitna lica ovog slavnog modnog brenda, a sad su napokon dobili priliku prošetati i po modnoj pisti

U travnju ove godine članovi popularnog K-pop benda BTS postali su ambasadori luksuznog brenda Louis Vuitton. Snimali su razne kampanje, bili su među prvima na listi za njihove PR pakete, na modnim su revijama sjedili u prvom redu do modne piste, a sada su tom istom pistom i prošetali.

Dečki su pritom osili komade iz zadnje kolekcije za jesen i zimu 2021. godine te kampanje The Voyage project Virgila Abloha, za koji sam Virgil kaže kako je inspiriran „idejom o osporavanju već nekih unaprijed stvorenih predodžbi i stvaranju nekih novih koncepata za već ustaljene kodekse“, piše Teen Vogue.

Članovi BTS-a su pistom prošetali uz ostale modele, među kojima je bila i poznata glumica i model nigerijsko-korejskih korijena, Han Hyun Min.

Jimin je show započeo u odijelu s blagim uzorkom mramora i sunčanim naočalama u boji lososa i zlata. RM je, pak, nosio najviše dodataka koji su bili uklopljeni s predimenzioniranim tamnim odijelom, ogromnim šeširom i srebrnom aktovkom. Suga je na sebi imao chic crno odijelo te zeleno-bijele tenisice. J-Hope je također nosio odijelo koje je lijepo zaokružilo cijelu temu revije, jer je na sakou i kravati bila ušivena karta svijeta. Jungkook i V su nosili potpuno crna odijela, ali je V kao dodatak nosio LV torbu u obliku čaše za kavu, a Jungkook je nosio nakit s inicijalima brenda. Za kraj, Jin je zatvorio reviju u kariranom crno-grimiznom kaputu.

U nastavku pogledajte video za kampanju The Voyage project:

 

 

POGLEDAJTE TEASER ZA DRUGU SEZONU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?