Fancy a. f. 130 pregleda 01. ožujka 2022.

Euphoria masterclass: Prijavi se, čeka te iznenađenje!

PROFOKUS

Ovo je odlična prilika da se dobro zabavite, naučite novosti iz beauty i makeup svijeta, a na kraju vas čeka i malo iznenađenje!

Ideš u srednju školu, jako voliš i redovito pratiš planetarno popularnu seriju 'Euphoria' na HBO-u, a uz to obožavaš šminkati - i sebe i druge? Imamo sjajne vijesti zbog kojih će ti dan biti odmah malo ljepši.

Poznato hrvatsko Učilište Profokus organizira prvi makeup Masterclass pod nazivom Euphoria Vol II. i pozivaju sve srednjoškolce i srednjoškolke koji su zainteresirani za makeup, skin care, modu i sve slično tome - da se prijave i dođu u petak, 4. ožujka, s početkom u 13 sati na Zagrebački Velesajam. Masterclass će se održati u sklopu Beauty and Hair Expoa 2022. godine.

U dva sata prezentacije stručnjaci iz beauty područja će na zabavan i interaktivan način prezentirati i demonstrirati trendove u skin careu i make upu te novitetima u hair stylingu, inspirirane serijom Euphoria, koja i u drugoj sezoni obara gledanost, upravo ponajviše zbog zanimljivih modernih i kreativnih stylinga te makeup lookova.

Predavači će spremno odgovarati na sva vaša pitanja te velikodušno podijeliti male tajne velikih majstora svim masterclassovcima. Osim aktualnih trendova, predavači će s mladim učenicima razgovarati o počecima karijere i važnosti daljnjeg obrazovanja.

via GIPHY

Prijaviti se mogu svi zainteresirani to potpuno besplatno - putem ovog obrasca!

P.S. Na samom kraju prezentacije sve sudionike očekuje malo iznenađenje! Više informacija možete pronaći i na službenim stranicama Profokusa.

Tvoja reakcija?