Fancy a. f. 12523 pregleda 09. travnja 2022.

Evo koji je najsretniji dan u 2022. za svaki znak horoskopa

Canva/Opinionstage

Svakodnevne promjene u planetima oko nas imaju velikog utjecaja na naše ponašanje i raspoloženje, ali i na odnose s drugim ljudima te našu karijeru. A s obzirom na to da svi želimo znati na koji dan će te promjene najbolje utjecati na nas, astrolozi su izračunali koji datumi će biti najsretniji za svaki horoskopski znak ove godine. Pa, evo odgovora!

Svakim horoskopskim znakom 'vladaju' određeni planeti čije promijene svakodnevno imaju velikog utjecaja na pripadnike svakog od horoskopskih znakova. Upravo iz tog razloga astrolozi vrlo lako mogu izračunati kako će koji period ili dan utjecati na neki horoskopski znak.

A kako svi želimo znati kada će nam se sreća osmjehnuti, astrolozi su za Popsugar izračunali koji će datumi ove godine biti najsretniji i najpovoljniji za sve horoskopske znakove.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Ovan

Najsretniji dan za ovna je 24. svibnja. Naime, na ovaj datum će se poravnati Mars, Mjesec i Jupiter što će ovnu donijeti puno motivacije i strasti za ostvarivanjem planova o kojima već duže vrijeme mašta, ali i posebnu sreću prilikom ostvarivanja tih planova. 

Bik

Najsretniji dan za bika bit će 25. listopada. Na ovaj dan dogodit će se pomrčina sunca koja će unijeti posebnu energiju u bikove odnose s drugim ljudima. Osobito u ljubavnu vezu.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Onim bikovima koji će ove godine tek započeti neku vezu, pomrčina sunca će donijeti mogućnost da ta veza bude dugotrajna, a oni bikovi koji već jesu u vezi, će taj odnos podići na jednu, sasvim novu, razinu.

Blizanci

Najsretniji dan ove godine za blizance će biti 20. lipnja kada će njihove komunikacijske vještine dosegnuti jednu sasvim novu razinu zbog čega će im se otvoriti nove poslovne prilike koje će im donijeti značajan napredak u karijeri. Također, nakon 20. lipnja, blizanci će naučiti nositi se sa stresom iz okoline i postat će puno smireniji.

Rak

Najsretniji dan za raka će biti 13. studenog. Na ovaj datum će rak shvatiti da svoju burnu prošlost treba ostaviti iza sebe i da se u potpunosti mora posvetiti budućnosti.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Kada rak iza sebe ostavi sve 'lance' koji su ga do tada vezali, odlične životne prilike neće se prestajati nizati, a velika je šansa da upozna i ljubav svog života.

Lav

Lavu će se sreća najviše osmjehnuti 28. srpnja kada će zaista prepoznati moć svojih osjećaja i kada će naučiti da treba slijediti svoje srce. Upravo kada lav počne slijediti svoje srce, uočit će i da je vrijeme za neki novi početak. I u privatnom i u poslovnom smislu.

Djevica

Najsretniji dan za djevice ove godine bio je 2. ožujka kada su shvatile da sebe moraju voljeti jednako kao što vole svog partnera i druge ljude oko sebe. Mnoge djevice tada su naučile da je briga o vlastitim emocijama vrlo važna i da snaga ljubavi liječi sve.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Vaga

Vagama će se sreća najviše osmjehnuti 19. listopada kada će se Sunce i Venera poravnati i donijeti im sreću i mir koje su već dugo tražili. Nakon ovog datuma, vage će se jednostavno osjećati lakše, sretnije i bolje.

Škorpion

Najsretniji dan za škorpione bio je 25. siječnja kada su naučili kako dobrom komunikacijom izraziti svoje želje, mišljenja i osjećaje i na taj način se zauzeti za sebe. Upravo taj pomak u načinu komunikacije, škorpionima će kroz godinu donijeti puno dobrih stvari i dobrih prilika. Ne samo u poslovnom svijetu, nego i u privatnom. 

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Strijelac

Strijelcima će najsretniji dan biti 17. kolovoza kada će napokon, nakon hrpe poslovnih i privatnih obaveza, osjetiti slobodu i imati priliku posvetiti se sebi i svojim željama. S obzirom na to da strijelce pokreće njihov avanturistički duh, najbolje bi bilo da već sada počnu planirati neko putovanje oko ovog datuma.

Jarac

Jarcima će se sreća osmjehnuti 25. rujna jer će njihove karijere, na kojima su naporno radili, napokon procvjetati i donijeti im hrpu osobnog zadovoljstva. Takav napredak u karijeri mogao bi se očitovati kroz promaknuće, povišicu ili čak promjenu posla na kojemu se pružaju puno bolji uvjeti rada.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Vodenjak

Za vodenjake je najsretniji dan bio 6. ožujka koji je označio neke sasvim nove početke u njihovom ljubavnom životu. Oni vodenjaci koji su u dugim vezama, svoj su odnos podigli na novu razinu, a oni slobodni vodenjaci sigurno su upoznali nekoga tko će im ubrzo obilježiti život. U pozitivnom smislu, naravno.

Ribe

Najsretniji dan za ribe bit će 26. travnja kada će se ribama dogoditi nešto sasvim neočekivano. Ta promjena može se očitovati kroz upoznavanje srodne duše, karijerni uspjeh ili bilo koju drugu promjenu koja će ribama donijeti neopisivu sreću u ovoj godini.

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

 | Autor:

Tvoja reakcija?