Fancy a. f. 1120 pregleda 03. studenoga 2017.

Fenomen boy bendova i pitanje zašto su popularniji od ženskih

Ako si ikada slušao/la ili trenutno slušaš boy bend onda moraš pročitati ovaj tekst i naravno glasovati za omiljeni.

Nije čudno ako si i ti primijetio/la da su kroz povijest boy bendovi uvijek bili popularniji od ženskih bendova. Jedini ženski bendovi koji su doista ”rokali” glazbenom scenom bili su ”Spice girls”, ”Destiny's child”, a sada je ”Fifth Harmony” jedan od najpopularnijih. 

No, kada su boy bendovi u pitanju, stvar je malo drugačija. Kroz povijest izmijenilo se nekoliko zakon boy bendova koji su ostavili velike tragove na glazbu, te izdali pjesme koji su bili prvi na svim top ljestvicama

via GIPHY

Zbog čega je to tako? Donosimo ti nekoliko logičnih rješenja. 

- Boy bendovi imaju muškog pjevača, najčešće veoma šarmantnog i dobrog izgleda za kojeg se vrlo brzo zalijepi mnoštvo obožavateljica. A dokazano je da cure puno više slušaju boy bendove od dečkiju. 

- Ženskim bendovima to je malo teže, jer ako nama curama ne sjednu, onda ih nećemo slušati, a male su vjerojatnosti da će ih slušati dečki. 

via GIPHY

- Boy bendovi brzo će nas zaludjeti ako pjevaju o nekoj nedostižnoj ljubavi, a mi se poistovjetimo s njima i shvatimo da su i oni samo ljudi od krvi i mesa. 

- Boy bendovi su često puta zabavniji na pozornici, pripreme pravi show, više plešu (jer nemaju visoke pete), a navodno i nama slušateljima bolje odgovara muški alt. 

Napravili smo za tebe kviz u kojem moraš glasati za svoj omiljeni bend!

 
 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?