Fancy a. f. 10264 pregleda 17. siječnja 2022.

Gdje su i što danas rade glumci iz omiljenih sapunica?

youtube/pixsell/canva

Marichuy, Juan Miguel, Marisol, Anahi, Dulce Maria... Sve su ovo likovi koje smo, prije 20-ak godina, apsolutno obožavali, zar ne? No, s obzirom na to da je prošlo prilično puno vremena od kad smo ih zadnji put vidjeli, svi se sigurno pitate kako oni sada izgledaju, čime se bave, gdje su...

Meksičke sapunice obilježile su velik dio našeg odrastanja i uvjereni smo da mnogi od nas nikada neće zaboraviti znanje jezika koje smo uz njih stekli (jer to ostaje 'para siempre') te omiljene likove čije smo ljubavne i životne drame pratili u stopu. A ako vas zanima gdje su, što danas rade i kako izgledaju Marichuy, Juan Miguel, 'otimačica' Gabriela Spanic, Marisol, Anahi i Dulce Maria, nastavite čitati.

1. Maite Peroni

Maite Peroni proslavila se prije 18 godina kao dio meksičkih telenovela 'Rebelde' i 'Oprezno s anđelom' u kojima je utjelovila likove Guadalupe Fernandez i siromašne djevojke Marichuy. Sada Maite ima 38 godina te pokušava ostvariti inozemnu karijeru pa smo ju tako imali prilike gledati u Netflixovom trileru 'Dark Desire'. 

Maite se nada da će joj rad na Netflixovim projektima osigurati put do Hollywooda.

2. William Levy

William Levy najpoznatiji je po svojoj ulozi zgodnog psihologa Juan Miguela u seriji 'Oprezno s anđelom' na kojoj je surađivao s kolegicom Maite Peroni, no njegova je karijera ubrzo krenula nizbrdo. Naime, nakon velike slave koju je postigao u telenoveli 'Oprezno s anđelom' Levyju je postalo ispod časti glumiti u telenovelama i nadao se nekim većim i kvalitetnijim projektima, no to mu nije pošlo za rukom. 

Također, ono što je dovelo do propasti njegove karijere su brojni seks skandali u kojima se našao kada su mediji saznali da je svoju suprugu prevario s više od 80 žena. S obzirom na to da je njegova karijera krenula silaznom putanjom, Levy je u jednom trenutku proglasio i bankrot.

3. Gabriela Spanic

Glumica hrvatskih korijena, Gabriela Spanic, proslavila se sredinom '90-ih godina u telenoveli 'Otimačica', a kasnije je još glumila i u serijama 'Za tvoju ljubav', 'Zatočenica' i 'Gospodarica tvojeg srca' te je tom žanru posvetila svoju karijeru, piše 24sata. No, ono po čemu je Gabriela unazad nekoliko godina postala kontroverzna su estetski zahvati i provokativne fotografije koje objavljuje na svom Instagramu. 

Također, prije nekoliko godina je u javnosti izbio skandal kada se saznalo da je Gabriela optužila svoju kućnu pomoćnicu Marciju za trovanje nje, njezinog sina i majke. Marcia je to kasnije priznala, ali je rekla kako je to učinila zato što ju je Gabriela uznemiravala. 

4. Erika Buenfil

Erika Buenfil svoju je slavu stekla zahvaljujući ulozi djevojke Marisol u istoimenoj telenoveli. Danas ona ima 58 godina, samohrana je majka dvojice sinova te se još uvijek bavi glumom pretežno glumeći u serijama. 

Također, Erika se okušala i u glazbenim vodama te je snimila tri albuma.

5. Anahi

Danas 38-godišnja poduzetnica Anahi proslavila se kao mlada pjevačka nada Mia Colucci u telenoveli Rebelde, no nakon serije njena je pjevačka karijera pala u drugi plan. Naime, kao što je već napisano, Anahi je danas uspješna poduzetnica te se odlučila posvetiti vlastitoj beauty liniji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anahi (@anahi)

6. Dulce Maria

Dulce Maria se, baš kao i Anahi, proslavila u telenoveli Rebelde te je u njoj utjelovila lik Roberte Pardo Rey. Danas ima 36 godina, majka je jednogodišnje kćeri te se posvetila majčinstvu i obitelji, a karijeru u serijama i glazbi stavila je u drugi plan.

Koga od ovih likova i glumaca najviše pamtite?

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?