Fancy a. f. 1754 pregleda 31. listopada 2017.

Gotovo je: Selena je Weeknda varala s Justinom?

Instagram/7watchlist

The Weekend je navodno bio ok kad je čuo da se Selena i Justin sve češće druže, no sada je izgleda priča malo drugačija

Selena i The Weeknd više neće biti najslađi zvjezdani par. Nakon 10 mjeseci veze su prekinuli, a the Weeknd je na Instagramu prestao slijediti većinu Seleninih prijatelja i članova obitelji.

 

October 29: Justin and Selena leaving ZOE Church in Los Angeles, California.

Objavu dijeli ♡Justin Bieber Selena Gomez♡ (@selenagomez.j.b)

Izvor blizak paru kazao je da Bieber nije odigrao ulogu u prekidu, ali istovremeno tvrdi da je 'Starboy' ljut što se Selena i Bieber toliko druže.

Ne samo da je Justin prošli tjedan uhvaćen kako izlazi iz Selenine kuće, nego su par dana kasnije, točno u vrijeme prekida, i doručkovali u jednom losanđeleškom restoranu. Kasnije su otišli u crkvu pa su završili kod njega. No to nije sve, Selenu su navodno paparazzi uhvatili u Justinovoj kući odjevenu samo u gaćice.

- Abel je ljut jer oni toliko vremena provode zajedno, posebno dva puta u istom tjednu- kazao je prijatelj blizak paru.

Selena i Abel se navodno natežu već mjesecima. Navodno su se udaljili zbog obaveza. On je na turneji, a ona snima film u New Yorku. Iako navodno imaju zajednički stan u New Yorku, razdvojenost im je teško pala.

Ona se navodno trudila dolaziti na njegove nastupe kad je mogla, no nije uvijek uspijevala. 

- Bilo im je teško donijeti tu odluku iako su znali kamo to ide. Borili su se s tim mjesecima - kazao je blizak prijatelj časopisu People.

Tu prazninu navodno je napunio Justin koji joj je u ljetnim mjesecima bio velika podrška nakon transplantacije Bubrega, a ima li nešto više među njima, još se ne zna. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)


 | Autor:

Tvoja reakcija?