Fancy a. f. 4927 pregleda 20. listopada 2017.

Govor tijela otkriva više nego što misliš, saznaj kako

Postoji neki govori tijela koji će doprinijeti načinu tvoje komunikacije, a ekipa će misliti da si frajer. Saznaj koji su to.

Kada ulaziš u učionicu, u školu, među društvo, govor tijela otkriva više od riječi. Ako nikada do sada nisi na to obraćao pozornost, definitivno to moraš napraviti jer smo sigurni da će ti pomoći!

1. Koristi ruke za vrijeme komunikacije 

Naravno, to ne znači da cijelo vrijeme moraš mlatarati rukama bez ikakvog smisla. Iskoristi mimiku ruku kada želiš nešto naglasiti, pa će drugi će misliti da misliš ozbiljno. 

via GIPHY

2. Pronađi poziciju u kojoj se osjećaš dobro 

Kada god se pronađeš u nekoj neugodnoj situaciji, uspravi tijelo i postavi ga u poziciju u kojoj ćeš se osjećati sigurno. 

via GIPHY

3. Prepoznaj kada netko laže

Ako misliš da je to nemoguće - nije. Evo nekoliko situacija koji su pokazatelji da netko laže: brzo treptanje očima, znojni dlanovi, nemogućnost stajanja na jednom mjestu

via GIPHY

4. Znati kada si dosadan ili kada si pretjerao s nečim 

Ako osoba s kojom komuniciraš te prestane gledati u oči ili počne tipkati po mobitelu to znači da si pretjerao. 

via GIPHY

5. Čvrsti stisak prilikom upoznavanja 

Zapamti da je to prvi dojam i nikada nemoj dopustiti da taj prvi dojam bude neki labav stisak ruke u kojoj će druga strana misliti da se rukovao sa sluzavom ribom, a ne tobom. 

via GIPHY

6. Kontakt s očima

 Kada pričaš sa svojim frendovima oko ozbiljnih tema gledaj ih u oči. Osjećat će se sigurno i biti će uvjereni da se obraćaju pravoj osobi. 

via GIPHY

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?