Fancy a. f. 1579 pregleda 27. listopada 2017.

Idealni recepti za njegu kose zimi

twocrazybeauties@instagram

Nema veze jesi li cura ili dečko, kosa nam je po zimi svima ispucala. Otkrij kako se riješiti tog problema!

Zbog hladnijih temperatura, vjetra i jednostavno lošeg vremena naša kosa izgubi na sjaju i kvaliteti. No, to ne treba biti tako. Ako posvetiš samo malo više vremena svojoj kosi nećeš ni primijetiti promjenu godišnjih doba. 

Jedan od dobrih rješenja za brzo vraćanje sjaja i kvalitete kose je kokosova maska koju realno možeš napraviti u kućnoj radinosti. Kokosovo ulje ne sadrži nikakve boje ni aditive i napravljeno je na prirodnoj bazi. 

Osim kokosovog ulja postoje i neka druga ulja koja će ti nahraniti kosu - na primjer maslinovo ulje i ulje od badema. Tu je i majoneza koja dobro hrani kosu. Ove sastojke (odvojeno svaki za sebe) nanesi 15 minuta prije pranja kose na kosu i pusti da upije. 

Nakon što našamponiraš kosu i naneseš regenerator na nju, nemoj je isprati običnom vodom. Posluži se zelenom čajem koji ćeš prije skuhati i ohladiti. Zeleni čaj utječe na volumen i sjaj tvoje kose. 

Nemoj previše peglati kosu ni frčkati ju jer ju na taj način samo oštećuješ i isušuješ. Zapamti da obavezno prije toga naneseš malo ulja za kosu uzduž cijele kose, a posebno na vrhove. 

via GIPHY

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)


 | Autor:

Tvoja reakcija?