Fancy a. f. 4110 pregleda 31. svibnja 2019.

Imaš problema s bubuljicama? Evo kako ćeš ih lako prekriti

screenshot

Bubuljice su sastavni dio tinejdžerskog života, a i kasnijih godina, većine nas. No, uz dekorativnu kozmetiku koja danas postoji bubuljice nisu toliko velik problem i lako ih je prekriti, a da pritom dodatno ne uništiš kožu. Imamo par savjeta kako to napraviti

1. Koristi proizvode koji zaista djeluju

 | Autor: screenshot screenshot

Postoje proizvodi koji navodno djeluju i oni koji stvarno djeluju na problematičnoj koži. Osim što trebaš dobro brinuti o koži lica, redovito ga čistiti i njegovati, važno je odabrati pravi puder koji na koži neće stvarati dodatne probleme, ali će ti super prekriti bubuljice i prištiće. 

Upravo takav puder je i Vichy Dermablend 3D Correction puder koji dolazi u četiri nijanse i potpuno prekriva sve nedostatke na licu. Ovaj je puder napravljen od prirodnih sastojaka te je savršeno rješenje za sve probleme koje tvoja koža ima. 

Samo neki od sastojaka su salicilna kiselina, koja ima pozitivan učinak na kvalitetu kože te eperulin koji umirujuće djeluje na kožu tvog lica. I on neće samo prividno prekriti nesavršenosti, već će, zahvaljujući spomenutim sastojcima, s vremenom vidno smanjiti nesavršenosti koje te muče.

POGLEDAJ KAKO SE EMA ŠMINKALA U OSNOVNOJ ŠKOLI:

2. Nemoj stavljati previše pudera

via GIPHY

Puder je tu da prekrije prištiće i ostale nesavršenosti na koži, ali s njime se ne treba pretjerivati. Čak ni ako je riječ o puderu koji je provjeren i koji sadrži kvalitetne sastojke, koža se puderom ne smije gušiti. Također, obavezno skini puder prije spavanja. A o tome ćemo više u sljedećoj točki!

3. Prekrij nedostatke, ali nemoj ih onda stvarati još više

via GIPHY

Obavezno prije spavanja dobro očisti lice. Očisti šminku, operi lice i nanesi omiljenu kremu za kožu koja će ti tijekom noći hraniti kožu lica. Nakon toga će koža biti spremnija na šminku, a uz Vichy Dermablend 3D Correction puder ne treba ti ni mnogo dodatne šminke, jer potpuno transformira i zaglađuje lice gotovo do savršenstva!

 Ovaj članak napravljen je u suradnji s Vichyjem po najvišim standardima Joomboos native studija. 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Woow, ovo bi trebalo isprobati
  • mala_loodacha

    Pojave mi se kad jedem puno čokolade...