Fancy a. f. 14 pregleda 12. siječnja 2016.

Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju!

Bershka - 249,90 kn
Promo
Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju! Iskoristite rasprodaje: 14 savršenih čizama na sniženju!

One su vladarice zime i najdraži modni dodatak kad stigne snijeg, a temperature "pobjegnu" ispod nule

U modnom svijetu ove je zime apsolutno sve dopušteno! Ljubiteljice gležnjača ih mogu bez imalo straha kombinirati uz brojne odjevne kombinacije, dok djevojke kojima su draže visoke čizme uživaju u onima koje su trenutno apsolutni hit - čizmama iznad koljena.

Dok u svemu ostalo vlada šarenilo, kad su u pitanju čizme, djevojke se drže klasike pa najradije odabiru one u crnoj i smeđoj boji.

Ako još uvijek niste pronašli savršene za sebe, zavirite u našu fotogaleriju i otkrijte koji su najpopularniji modeli ove sezone! I psssst, počele su rasprodaje pa je idealno vrijeme da posjetite trgovine i počastite se ovim zimskim krasoticama... :)

Tvoja reakcija?