Fancy a. f. 162 pregleda 13. travnja 2017.

Isprobajte: 4 cool trika s lakom za nokte (osim skidanja laka)

Makeup, lak za nokte i naočale
Dreamstime

Nakon što ovo pročitaš, lak za nokte gledati ćeš sasvim drugim očima

Bezbojni lak za nokte jedan je od najprodavaniji kozmetički proizvod, ali mnoge djevojke ne znaju da je puno korisniji nego što se na prvi pogled čini.

Osim što uljepšava tvoje nokte i daje im sjaj, može ti znatno olakšati svakodnevnicu.

Osvježi staru obuću
Imaš cipele koje su ti dosadile i samo ti smetaju. Probaj se poigrati svojim lakovima za nokte i potplate oboji u žarke, ljetne boje. U trenu ćeš dobiti nove, otkačene cipele spremne za duge šetnje!

Označi ključeve
Kako ti se više nikad ne bi dogodilo da beskonačno dugo stojiš pred ulaznim vratima dok pokušavaš dešifrirati koji je ključ pravi, jednostavno ih označi!
Jedan ključ neka bude crveni, drugi žuti, a treći možda zeleni.Ostavi ih neko vrijeme da se osuše i spremna si za pokret! Kada ti dosade te boje, uz pomoć acetona lako ćeš ih skinuti s ključeva i zamijeniti s nekim drugim bojama.

Zaštiti nakit
Vjerojatno si se do sada susrela s neugodnim zelenim tragom koji na tvojoj koži ostavlja jeftini nakit. Jednostavno svoju ogrlicu ili narukvicu premaži tankim slojem bezbojnog laka za nokte i problem će biti riješen. Osim toga, na taj češ način spriječiti ispadanje ukrasnih kamenčića iz svog nakita.

Spasi hulahopke
S ovim si se problemom sigurno do sada susrela. Na odličnom si partyju, ali su ti raspoloženje pokvarile hulahopke koje su baš sad odlučile puknuti i samo čekaš trenutak kada će se šteta proširiti duž cijele noge. Ovaj je problem ustvari vrlo lako riješiti. Dok je još rupica malena, stavi na nju kap prozirnog laka za nokte i tako osiguraj da ne proširi dalje.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

Komentar/a