Fancy a. f. 1990 pregleda 28. rujna 2017.

Justin: "Pijan me izmlatio palicom za golf pa mi duguje"

Justin Bieber
Olivia Rodrigo Instagram

Justin je spreman oprostiti Edu Sheeranu što ga je udario palicom za golf ako mu napiše još jednu pjesmu

Ed Sheeran je za Justina napisao "Love Yourself" i "Cold water", a s obzirom da su bili instant hitovi nije čudno da Justin želi još Edovih pjesama. 

- Naravno da želim da opet piše za mene. Kužim da ga svaki umjetnik želi, ali ja sam mu frend i duguje mi jer me u glavu udario palicom za golf - rekao je uz smijeh.

 

My life... 💛💛

Objavu dijeli I ❤ 🆔, Ed Sheern & Justin B😍😍 (@ed_1d_bieber_)

Tvrdi da je do Eda teško doći čak i ako ste prijatelji.

- Svi se ubijaju samo da dođu do njega. On je apsolutni genije što se tiče pisanja pjesama. Ako vam Ed napiše pjesmu, ona će biti garantirani hit - tvrdi Justin i dodaje da mnogi nisu ni svjesni koje je sve pjesme Ed napisao i za koga.

Ed je početkom godine otkrio da su se on i Justin sreli u Japanu. Zajedno su izašli van, i na kraju večeri završili na terenu za golf.

- Cijelu večer je pio vodu, a ja sam se napio. Završili smo na golfu kad je odjednom Justin legnuo i stavio lopticu za golf u usta i rekao neka je udarim. Kroz glavu mi je prolazilo da ne smijem pogriješiti. Zamahnuo sam i udario ga u glavu. To je bio jedan od onih trenutaka kad samo pomislite WTF - kazao je Ed u jednom intervjuu početkom godine.

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 


LANSIRAJ SE! Počinje druga sezona VideoStara!

Tvoja reakcija?