Fancy a. f. 1515 pregleda 16. kolovoza 2018.

Kako je žena živjela u hotelskom ormaru?

YouTube

Snažan smrad osjetili su Mirela i Nikola kad su ušli u hotelsku sobu. Nikola je sve pretresao i kada je otvorio ormar imao je što vidjeti. Iza vrata je postojao otvor koji je vodio do sobice u kojoj je živjela žena.

Godišnjicu veze Mirela i Nikola odlučili su proslaviti izvan grada. Unajmili su sobu u luksuznom hotelu te se jako veselili romantičnom vikendu. Mirela je bila uzbuđena što će nakon dugo vremena imati svoju ljubav samo za sebe. Zadnjih se godinu dana potpuno posvetila poslu i završetku fakulteta.

Nakon slatkih priprema konačno su stigli u slikoviti gradić, nedaleko od njihova mjesta stanovanja. Prije nego što su krenuli u razgledavanje otišli su do hotela prijaviti se i ostaviti stvari. Kad su konačno ušli u sobu, dočekalo ih je jako neugodan smrad. Nikola je odmah zvao recepciju i žalio se, na što je odmah intervenirala čistačica. 

Mirela je odlučila da im to neće pokvariti planove, pa je predložila da se otiđu prošetati dok osoblje ne počisti sobu kako treba. Nakon puna dva sata šetnje, umorni, ali ispunjeni vratili su se do sobe u nadi da će konačno pasti jedan drugome u zagrljaj. 

Nažalost, ponovno ih je zapuhao užasan smrad. Ljutiti Nikola odlučio je uzeti stvar u svoje ruke pa je išao pretresti sobu ne bi li otkrio što tako odvratno smrdi. Kad je otvorio ormar, po mirisu je znao da je blizu. Spustio se u čučanj, uvukao glavu skroz duboko i vrisnuo. 

Pozvao je osiguranje hotela koje je ubrzo stiglo s policijom te je privelo gospođu koja je tko zna koliko dugo živjela u ormaru hotelske sobe. No, što je najgore, kad je shvatila da je razotkrivena, žena je nasrnula na Mirenu i Nikolu zato što je njih krivila za odlazak iz svojeg gnijezda. 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve