Fancy a. f. 12856 pregleda 15. siječnja 2022.

Kakva će biti 2022. godina? Evo što kaže numerologija

Canva/Opinionstage

Ako vas zanima kakva će ti biti 2022. godina, nastavite čitati članak jer u nastavku donosimo neka predviđanja na osnovi numerologije! Baš nas zanima koji su naši brojevi...

S početkom nove godine, mnogi žele dobiti uvid u to kakva će ona biti i što će donijeti u njihove živote. Iz tog razloga često se okrećemo numerologiji i drugim načinima predviđanja pa smo na Cosmopolitanu pronašli što to numerologija kaže o godini koja je pred nama. No, zapamtite, numerologija nam daje neka okvirna predviđanja, a na nama je da, kroz svoje ponašanje i djelovanje, ta predviđanja privučemo u svoj život. Zar ne?

Univerzalni broj godine

Prema zapadnjačkoj numerologiji, svaka godina ima neki svoj kod koji nam omogućava uvid u to kakva će ona biti. Taj kod je poznat pod nazivom "univerzalni broj godine". Univerzalni broj godine vrlo je lako izračunati. Jednostavno zbroji sve brojeve u godini i to je to. U ovom slučaju, zbrajat ćeš ovako : 2+0+2+2 i doći ćeš do broja 6. To je univerzalni broj ove godine. 

via GIPHY

Što univerzalni broj kaže o 2022. godini? 

Ključne riječi koje su povezane uz broj 6 su: balans, dom, zdravlje, karma, ljubav i uspjeh. To znači da će ova godina mnogima usaditi disciplinu, granice i humanost. Kako ona odmiče, moći ćete primijetiti kako se neke od tih osobina pojavljuju u vašoj karmi. 

via GIPHY

Zakon privlačenja

Ako zaista želite privući sve ove pozitivne stvari u svoj život, potrebno je reflektirati se i na samog sebe i na svoje postupke. Točnije, trebate se zadubiti u svoju osobnost i zapitati se što vi kao pojedinac možete učiniti kako biste se kretali prema svim tim dobrim stvarima. To možete napraviti tako što ćete voditi dnevnik. 

via GIPHY

U svom dnevniku si postavljajte pitanja kao što su: 

1. "Što činim kako bih privukao/privukla balans u svoj život?"

2. "Kako pridonosim svojoj okolini?"

3. "Na koje načine mogu više voljeti sebe?"

Na taj način ćete točno imati zapisano kakve postupke radite i moći ćete uvidjeti vode li ti postupci onome što zaista želite. Čekaju li i vas sve ove dobre stvari koje vam govori univerzalni broj 2022.? Pokušajte ih dozvati!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?