Fancy a. f. 12143 pregleda 15. siječnja 2022.

Kakva će biti 2022. godina? Evo što kaže numerologija

Canva

Ako vas zanima kakva će ti biti 2022. godina, nastavite čitati članak jer u nastavku donosimo neka predviđanja na osnovi numerologije! Baš nas zanima koji su naši brojevi...

S početkom nove godine, mnogi žele dobiti uvid u to kakva će ona biti i što će donijeti u njihove živote. Iz tog razloga često se okrećemo numerologiji i drugim načinima predviđanja pa smo na Cosmopolitanu pronašli što to numerologija kaže o godini koja je pred nama. No, zapamtite, numerologija nam daje neka okvirna predviđanja, a na nama je da, kroz svoje ponašanje i djelovanje, ta predviđanja privučemo u svoj život. Zar ne?

Univerzalni broj godine

Prema zapadnjačkoj numerologiji, svaka godina ima neki svoj kod koji nam omogućava uvid u to kakva će ona biti. Taj kod je poznat pod nazivom "univerzalni broj godine". Univerzalni broj godine vrlo je lako izračunati. Jednostavno zbroji sve brojeve u godini i to je to. U ovom slučaju, zbrajat ćeš ovako : 2+0+2+2 i doći ćeš do broja 6. To je univerzalni broj ove godine. 

via GIPHY

Što univerzalni broj kaže o 2022. godini? 

Ključne riječi koje su povezane uz broj 6 su: balans, dom, zdravlje, karma, ljubav i uspjeh. To znači da će ova godina mnogima usaditi disciplinu, granice i humanost. Kako ona odmiče, moći ćete primijetiti kako se neke od tih osobina pojavljuju u vašoj karmi. 

via GIPHY

Zakon privlačenja

Ako zaista želite privući sve ove pozitivne stvari u svoj život, potrebno je reflektirati se i na samog sebe i na svoje postupke. Točnije, trebate se zadubiti u svoju osobnost i zapitati se što vi kao pojedinac možete učiniti kako biste se kretali prema svim tim dobrim stvarima. To možete napraviti tako što ćete voditi dnevnik. 

via GIPHY

U svom dnevniku si postavljajte pitanja kao što su: 

1. "Što činim kako bih privukao/privukla balans u svoj život?"

2. "Kako pridonosim svojoj okolini?"

3. "Na koje načine mogu više voljeti sebe?"

Na taj način ćete točno imati zapisano kakve postupke radite i moći ćete uvidjeti vode li ti postupci onome što zaista želite. Čekaju li i vas sve ove dobre stvari koje vam govori univerzalni broj 2022.? Pokušajte ih dozvati!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?