Fancy a. f. 28 pregleda 13. srpnja 2015.

Ključni komadi odjeće za ovo ljeto - ovo moraš imati

Jednostavna bijela majica na kojoj se susreću jednako popularni print i uzorak. Ovim fora natpisom svima daj do znanja da se ne bojiš sanjati
Sinsay
Ključni komadi odjeće za ovo ljeto - ovo moraš imati Ključni komadi odjeće za ovo ljeto - ovo moraš imati Ključni komadi odjeće za ovo ljeto - ovo moraš imati Ključni komadi odjeće za ovo ljeto - ovo moraš imati Ključni komadi odjeće za ovo ljeto - ovo moraš imati Ključni komadi odjeće za ovo ljeto - ovo moraš imati Ključni komadi odjeće za ovo ljeto - ovo moraš imati Ključni komadi odjeće za ovo ljeto - ovo moraš imati Ključni komadi odjeće za ovo ljeto - ovo moraš imati

Česti ljetni izlasci, druženja na plaži i romantične šetnje sa simpatijom zahtjevaju mnogobrojne savršene stylinge, a kako ne bi potrošila cijelo bogatstvo na njih, donosimo ti savršene ljetne komade uz koje možeš stvoriti bezbroj domišljatih kombinacija

Kako bi se u ljetnim mjesecima osjećala što bolje u svojoj koži, potrebna ti je prozračna odjeća. Odabirom modernih i veselih printova, uzoraka i boja izrazi svoj stil i pokaži da si prava modna kraljica.

Iako obično mislimo da ljeti nije problem odabrati garderobu, potrebno je posvetiti pažnju odabiru kombinacije koja će biti ugodna i neće te sputovati. Obrati pozornost na laganije, lepršave komade odjeće koji su primjereniji visokim temperaturama.

Jedan od brendova koji cijenom, kvalitetom ali i modernim komadima sve više privlači tinejdžerke je Sinsay. Njihov je moto "I am good, but I'm not an angel", a moraš priznati to je upravo ono čemu svaka cura teži. ;)

Cura koja živi život punim plućima. Vruće ljetne noći provodi u ludim avanturama sa svojim prijateljima. Putuje i svako se jutro budi u drugim gradovima. Život je to o kakvom svi sanjamo.

A kako se provela upravo ta cura, pogledaj u spotu nove Sinsay ljetne kampanje.

 

Odlučili smo prošetati po Sinsayu i pronašli smo idealne ljetne komade koje moraš imati! U našoj galeriji otkrij koji su to. 

Tvoja reakcija?