Fancy a. f. 320 pregleda 30. rujna 2017.

Klylin prvi vlog: je li dobro odradila posao?

Kylie je napokon snimila prvi vlog u kojem je pokazala nijanse iz nove kolekcije. Riješite anketu i recite nam sviđa li vam sve više vlog Kylie i najbolje prijateljice Jordyn ili su bolje YouTuberke Two Crazy Beauties.

Iako Kylie Jenner ima svoju make up kompaniju Kylie Cosmetics i ima mnogo pratitelja na društvenim mrežama, ova TV zvijezda dosada nije snimala vlogove. Ali i to se promijenilo. 

via GIPHY

Kylie je predstavila novu kolekciju s najboljom prijateljicom Jordyn Woods. Svaku nijansu zajedno su isprobavale i komentirale. Kylie i Jordan sjele su u sobu koja je tematski uređena, zidovi su ukrašeni s tapetama s motivom poljubaca. Kylie je predstavila pet nijansa ruževa: Butternut, Autumn, Wicked, Libra i Hazel. 

- Prvo svima vama želim ovo pokazati. Jordan, zapravo, do sada nije vidjela ovu kolekciju. Ona je moj model, uvijek isprobava sve moje boje za mene… ali sada joj nisam pokazala boje jer sam htjela vidjeti kako će reagirati na novu kolekciju- izjavila je Kylie u vlogu koji traje malo manje od šest minuta. 

Sviđa li vam više Kylie i njena bff ili Two crazy beauties čije make up lookove možete nositi svakodnevno? 

Riješite anketu i recite nam što mislite? 

 

Podijeli s nama u komentarima svoje mišljenje. :) 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

LANSIRAJ SE I TI!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Melliii

    Melliii

    Ona sve samo prodaje... nije mi nekaj