Fancy a. f. 13492 pregleda 03. ožujka 2021.

Koji stil uređenja je savršen za tvoj horoskopski znak?

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Ako taman preuređuješ stan, kuću, sobu, kupuješ prvi dom pa ti trebaju ideje za uređenje ili jednostavno voliš maštati o tome kako će tvoj dom jednoga dana izgledati, sad možeš otkriti koji ti stil uređenja interijera najviše odgovara prema tvom horoskopskom znaku. Ovo te sigurno oduvijek zanimalo, zar ne? Pa da!

Ovan

Ovnovi ne vole dosadno, to je sasvim jasno. I zato za njih definitivno nisu neutralne boje i jednostavan dizajn, već otkačene nijanse, hrabri namještaj i zanimljivi statement komadi za kojima će se svi prvo okrenuti u prostoriji. Nešto poput ovoga na fotkama dolje...

Bik

Bikovi vole čiste linije i jednostavan, ali moderan dizajn. Oni nisu ni za kakve eksperimente, pogotovo kad su kuhinja i kupaonica u pitanju. Što jednostavnije, to bolje. I što manje toga za čišćenje - tim draže! Preferiraju prirodne nijanse drveta te bijelu boju, a šarenilo ni u kojem slučaju ne dolazi u obzir. Oni vole da sve izgleda jako čisto. Nešto poput ovoga:

Blizanci

Blizanci obožavaju eklektičnost. Oni bi, da mogu, u jednoj prostoriji spojili sve što im se sviđa. Od raznih stilova, do boja i oblika, preko materijala i tekstila. Ne vode se nužno trendovima, već trendove stvaraju sami. 

Rak

Rakovi u interijeru vole tople boje, drvo i rustikalan dizajn. Njima se baš i ne sviđaju moderni stilovi koji su prejednostavni i jednolični, ali ne vole ni pretrpane prostore. Boje dolaze u obzir, ali samo ako su zagasite ili pastelne. Ne vole kič ni kričave nijanse. 

Lav

Lavovi vole 'muževniji' stil uređenja. Odnosno, odvažnije, tamnije boje, čak im ne smetaju ni tamne boje na zidovima, a detalji i dekor su im u drugom planu. Njima su važniji oni veliki i glavni komadi namještaja u sobi i smatraju da se njima prostor može dodatno istaknuti, bez potrebe za dodavanjem raznih dekoracija.

Djevica

Djevicama je u prostoru najvažnije da je uvijek svjež, svijetao i čist. Vole jednostavne linije na namještaju, a boja zida koja kod njih dolazi u obzir je isključivo bijela. No, vole i statement tapete koje nisu prenapadne. Siva i bež boja su im najdraže, ali vole i tamno zelene i tamno plave nijanse, posebno na tepisima, zavjesama ili dekoracijama.

Vaga

Vage su izuzetno uglađene, a isti takav dizajn vole kad su interijeri u pitanju. One ne bježe od boja, drage su im i crvena i smeđa i narančasta, obožavaju svježe cvijeće, mramor i bijeli namještaj, ali najviše od svega vole statement tepihe. 

Škorpion

Ako nešto ne vole u interijerima, onda je to eksperimentirati. Oni uvijek igraju na sigurno kad su dizajn i stil u pitanju, a najdraži im je onaj namještaj koji je u trendu i koji mnogi vole. Trendovima se najčešće i vode pri uređenju prostora. 

Strijelac

Strijelcima stil uređenja prostora u kojem žive uopće nije bitan. Njima je najvažnije da im je u njihovu domu udobno i ugodno. Ako ih se baš pita, onda ne bi eksperimentirali s nekim ekstra neobičnim namještajem ili jarkim bojama. Sve ostalo je njima skroz okej. Dokle god je sofa dovoljno velika!

Jarac

Jarci jako vole velike, otvorene prostore. Važno im je da u prostoru imaju barem jedno ili nekoliko ogledala, jer i ona dodatno vizualno povećavaju prostor. Svježe cvijeće i biljke također su im must have, a kad su boje u pitanju, sve dolazi u obzir. I jednostavno i otkačeno. Dokle god je s ukusom.

Vodenjak

Vodenjacima su najdraži interijeri koji su spoj otkačenog i drugačijeg te jednostavnog i čistog. Nisu skroz modernisti, ali ni tradicionalisti. Vole miks svega. Dokle god izgleda prekrasno!

Ribe

Kao i uvijek, Ribe su najromantičnije među svim znakovima. Ne samo u vezi, već i kad je riječ o dizajnu i stilu interijera koji preferiraju. Obožavaju nježne roskaste nijanse, jednostavne i nježne linije, svjetlu boju drveta i bež zidove. Nikakve lude i tamne boje kod njih ne dolaze u obzir.

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?