Fancy a. f. 2893 pregleda 06. studenoga 2021.

Kojih horoskopskih znakova ima najviše, a kojih najmanje?

Andrea Piacquadio/Pexels

S obzirom na to koliko je osoba rođeno u kojim mjesecima, možemo odrediti i kojim to horoskopskim znakovima pripada najviše, a kojima najmanje ljudi. Evo zanimljivih informacija koje vam sigurno trebaju u životu!

Statistički gledano, rujan je mjesec u kojem se diljem svijeta rađa najviše ljudi, stoga je i logično da je Djevica najčešći horoskopski znak, piše Miss7. No, koji je horoskopski znak najrjeđi? 

Najrjeđi horoskopski znak pripada zračnim znakovima, a to je - Vodenjak! Osobe rođene u znaku Vodenjaka slave rođendan između 21. siječnja i 19. veljače – a oba mjeseca spadaju u one mjesece u kojima se rađa najmanje ljudi. Na drugom mjestu najrjeđih znakova je Ovan, a na trećem Strijelac. 

via GIPHY

O Vodenjaku je važno znati to da je izuzetno vjeran u ljubavi. Također je poznato da se usredotočuje na rad za opće dobro. No, ima i reputaciju da se ne obvezuje s jednom osobom, ali to je potpuno lažno jer jednom kada donese odluku da se obveže, potpuno je odan svom partneru.

Ovnovi, koji su zauzeli drugo mjesto najrjeđih horoskopskih znakova, rođendan slave između 21. ožujka i 19. travnja, a poznati su po svojoj dinamičnosti i strasti. Oni su jednostavno spremni prihvatiti svaki izazov koji im se nađe na putu. 

Strijelci svoje rođendane obilježavaju 23. studenog i 21. prosinca i smatraju se "najsretnijim" znakom zodijaka zbog svoje sposobnosti privlačenja ili odbijanja novca, ovisno o raspoloženju. Moglo bi se reći da su oni magnet za novac. 

via GIPHY

Uz Djevice, najčešći horoskopski znak je Škorpion (23. listopada - 21. studenog). A nakon Djevice i Škorpiona po učestalosti slijede Blizanci (od 21. svibnja do 20. lipnja). Ukupno gledajući, ljetni mjeseci imaju više rođenih nego u ostatku godine pa su tako i rođenja Rakova i Lavova prilično česta.

Kojem horoskopskom znaku ti pripadaš? U kojoj si ti skupini?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?