Fancy a. f. 5803 pregleda 10. srpnja 2017.

Ljepotica podiže prašinu - spojenim obrvama!

Instagram

Od svih trendova s obrvama, ovaj stvarno nismo očekivali

Točnije, poznati 'unibrow' još nije postao trend, ali znamo da ono što modeli predstavljaju na društvenim mrežama kao poželjno - čak i ako nije nužno lijepo - zna postati trend. 

Najpoznatija po obrvama koje nije željela čupati bila je umjetnica Frida Kahlo, i iako se to kosi s današnjim standardima ljepote, i danas slovi kao prekrasna žena koja nije pristajala na pravila o 'zadanoj ljepoti'.

Ne pristaje ni manekenka Scarlett Costello.

- Moja mama mi je uvijek govorila da je dobro da imam deblje obrve jer je ona počupala svoje u devedesetima kad je to bio trend. Baš u vijeme kad su deblje obrve postajale trend i meni su se moje počele sviđati kad su gušće - rekla je za Teen Vogue. 

 

hello beaches

Objavu dijeli @scarlettcostello

 

update these marc jacobs gel liners are insane

Objavu dijeli @scarlettcostello

- U mojoj agenciji su mi predložili da ih poptpuno pustim da rastu prirodno. Radim to već neko vrijeme i sviđa mi se kako to izgleda. Dobivam većinom pozitivne komentare, iako ima i negativnih. Neki kažu da izgledam kao ogar, a drugi me nazivaju pretencioznom feministkinjom. Ne dira me to. Mislim da svatko treba izgledati kako želi - rekla je Scarlett.

 

i never smile on the internet @lumia.nocito

Objavu dijeli @scarlettcostello

Mi nemamo želju imati spojene obrve, ali apsolutno podržavamo filozofiju da svatko radi što god želi, pa i sa izgledom, dok ne nanosi štetu drugome. 

Javi u anketi što ti misliš:

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?