Fancy a. f. 354 pregleda 24. travnja 2023.

Marco i Paula u Plesu sa zvijezdama oduševili rumbom!

marcocuccurin/Instagram

Marco Cuccurin i Paula Tonković u posljednjoj su emisiji Plesa sa zvijezdama sve očarali svojom izvedbom! Ovaj su se tjedan popeli na vrh tablice zbog dobivenih visokih 37 bodova od članova žirija te pobjede u plesnom maratonu.

U sinoćnjoj emisiji Plesa sa zvijezdama plesni par Marco i Paula sve su oduševili svojom izvedbom rumbe. Marko Ciboci, hrvatski plesni umjetnik i član žirija, izrazio je svoje oduševljenje i uputio pohvale plesačima. "Ne znam kako da se izrazim. Što je ovo bilo točno? Nisi imao pretjeranu facijalnu ekspresiju, bio si kontroliran, otplesao si rumbu u karakteru rumbe, stopala su bila kontrolirana, kukovi su bili fluidni, ruke bi trebao malo poraditi", rekao je Ciboci.

Uz pohvale, Marco je dobio i dobronamjerni savjet. "No ja bih ti dao savjet da izbiješ te svoje uobičajene glumačke pozicije facijalne ekspresije, danas si zakoračio jednom nogom, ali ja te želim gurnuti dalje da vidimo Marca kojega nikad nismo vidjeli na društvenim mrežama", kaže Ciboci. 

Svoju očaranost izvedbom nisu krili ni ostali članovi žirija. "Vidim da slušate komentare, usvajate i primjenjujete, trudite se i ja to svakako želim nagraditi", rekla je Larisa Lipovac Navojec. Franka Batelić naglasila je kako je još uvijek pod dojmom. "Naboj je bio tu, strast je bila tu, sve mi se jako svidjelo. Da ne duljim, Ciboci je za sve nas održao govor večeras", istaknula je Franka.

24sata prenosi kako se Marco i Paula ovaj tjedan nalaze na vrhu ljestive zbog dobivenih 37 bodova za sinoćnju izvedbu rumbe te pobjede u plesnom maratonu, što ih je dovelo do čak 44 boda. 

Tvoja reakcija?