Fancy a. f. 9 pregleda 09. ožujka 2015.

Mašin svijet ljepote, slatkih detalja i kreativnih frizura

Mashin' the Beauty

Kreativna Maša savjetuje kulericama kako napraviti trendy frizuru i kako se pravilno našminkati

U osnovnoj školi sam postala zaluđena šminkom i kozmetikom, no kako se nisam smjela baš tada puno šminkati, sve je zapravo krenulo od srednje škole, rekla je Maša Zibar, curka koja stoji iza beauty bloga Mashin' The Beauty. Prije malo više od godinu dana se konačno odvažila i uputila u svijet bloggerica.

Na tom sajtu naći će se ponešto za svakoga: od beauty savjeta do kreativnih i cool ideja o uređenju sobe, "uradi sama" projekata i neizbježnih ideja za frizure. tako možete naučiti koje su to pogreške u šminkanju, kako napraviti idealne poklone za svoje najdraže i kako doma napraviti frizuru koja izgleda kao da ste izašle iz frizerskog salona.

Maša se svaki put potrudi i snimi video za svoje čitateljice jer im tako najbolje objasni i pokaže kako da postignu željeni izgled u samo nekoliko trenutaka.

Maša | Autor: Mashin' The Beauty Mashin' The Beauty

Maša kaže kako joj inspiracija dolazi na svakom koraku.

- Inspiraciju skupljam tako što osluškujem svoje prijateljice. Svaku od njih nešto muči. Jedna ne zna povuči tuš za oči, druga ne zna izabrati pravi puder, treća se muči sa stavljanjem umjetnih trepavica. na temelju toga, i upita čitateljica, kreiram svoj blog - rekla je.

Pletenica | Autor: Mashin' The Beauty Mashin' The Beauty

Za naše kulerice beauty stručnjakinja Maša ima dva savjeta:

1. Za kulerice u osnovnoj školi:

Nemojte još uništavati svoje lice teškim puderima. Vaša koža će vam poslije biti zahvalna. Ako idete recimo van u grad - maskara, malo rumenila u boji breskve i sjajilo za usne u boji će vam biti čisto dovoljno!

2. Za kulerice u srednjoj školi:

Ako se šminkate za školu, neka vaša šminka bude lagana i prozračna. Umjesto pudera koristite BB kremu, ona je puno lakša od pudera, a opet dovoljno prekrije nepravilnosti.

P.S. Maša kaže kako je jako važno temeljito očistiti šminku čim sitgnete kući jer koža pamti sve! Ako vas zanimaju njeni savjeti, osim bloga možete ju naći na Facebooku i Instagramu.

Tvoja reakcija?