Fancy a. f. 1711 pregleda 03. studenoga 2020.

Melanijin crveni tepih: Jakna od 333.000 i haljina od 52.000 kn

Kevin Dietsch/DPA/PIXSELL/MARCO BELLO/TOM BRENNER/REUTERS/PIXSELL

Svi su se raspisali o Gucci haljini vrijednoj gotovo 30.000 kuna, u kojoj je Melania Trump, prva dama i supruga još uvijek trenutnog predsjednika, Donalda Trumpa, danas izašla na biralište i obavila svoju građansku dužnost. Mi smo se prisjetili još nekih njenih skupocjenih outfita o kojima su svi pisali, a koji su ponekad bili super, ponekad flop, ali uvijek 'high end'. I ona baš uvijek izgleda kao da je na nekom svom crvenom tepihu tijekom svakog službenog posjeta, putovanja, svečanosti ili bilo kakvog sličnog događanja.

A koliko je koštala haljina Hervé Pierre rađena po mjeri, a koju je Melania nosila na svečanosti nakon inauguracije Donalda Trumpa 2017.? Hmm, nitko ne zna...

Dolce&Gabbana jakna: 333.000 kuna

Nema onoga tko prati modu i život predsjedničke obitelji, a tko nije vidio ovu famoznu D&G jaknu, koju je Melania odjenula na ručku sa suprugama lidera G-7 država, s kojima se susrela u Italiji. Nekima je jakna bila genijalna, nekima hrabra, a trećima samo ružna, a nama je dovoljno da pogledamo cijenu ove jakne i apsolutno više nemamo riječi... WOW!

Michael Kors suknja i sako: 62.000 kuna

Ovaj Michael Kors komplet Melania je nosila 2017. godine tijekom govora svog supruga, Donalda Trumpa, u kongresu, a neki su je tada kritizirali da je ovaj outfit prenapadan i neumjeren za prirodu događanja na kojem se nalazila.

Monique Lhuillier haljina: 52.000 kuna

Prva dama je 2017. godine dočekala The White House Historical Society u svjetlucavoj Monique Lhuillier haljini koja je svima oduzimala dah ne samo šljokicama, već i cijenom.

J. Mendel svečana haljina: 45.200 kuna

Na svečanosti tijekom službenog putovanja u Veliku Britaniju sa suprugom Donaldom, Melania se odlučila za ovu raskošnu, žutu J. Mendel haljinu, kojoj cifra prelazi vrtoglavih 45.000 kuna. 

Isoude kaput: 26.000 kuna

Melania apsolutno obožava kapute, a jedan od najskupljih koje je ikad nosila je ovaj Isoude kaput sive boje sa smeđim detaljima. U njemu je stigla na službeni put u Helsinki 2018. godine.

Bottega Veneta kaput: 25.500 kuna

Ovaj karirani kaput Melania je nosila 2018. godine na dijeljenju slatkiša povodom Halloweena.

Gucci kaput: 24.000 kuna

Da voli Gucci Melania je pokazala još 2018. godine kad je za summitu u Helsinkiju odjenula ovaj žuti kaput s detaljima leptira, također vrtoglave cijene.

Del Pozo haljina: 19.000 kuna

Melania jako voli dizajn modne kuće Del Pozo, a 2017. godine odjenula je ovu raskošnu ružičastu haljinu koja je definitivno pravi statement komad.

Michael Kors sako i Louboutin štikle: 19.200 kuna

Tijekom posjeta francuskog predsjednika Macrona i njegove supruge, Brigitte Macron, Melania je za svečanost odabrala bijelu Michael Kors kombinaciju i dobro poznate Louboutinke. Nepogrešivo.

Roksanda haljina: 18.500 kuna

Ovu bijelu haljinu svi dobro znaju, a Melania ju je nosila 2016. godine na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji.

I za kraj, famozna Gucci haljina u kojoj je Melania danas glasala na izborima:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • duropivic@gmail.com

    Za to toliko,a lijepi mladići pohotni,zgodni bi se besplatno obukli na njoj ,ne bi ni platiti morala kao jadan trumponije