Fancy a. f. 1675 pregleda 04. siječnja 2023.

Mirisni losion i krema za tijelo koje ćeš obožavati

PR

Skinlick kreme i losioni za tijelo već su oduševili brojne ljubiteljice kozmetike

Tko je i što je Skinlick? Možda si već čula za njega, ali ako nisi onda si sigurno čula za Skintegru! Iz Skintegre su ove zime razvili novi brend, Skinlick, koji dolazi u obliku jednostavnijih formulacija, za sve koji traže pouzdanu, pristupačnu njegu tijela, kose i lica.

 | Autor: PR PR

U startnoj ponudi je čak 6 proizvoda za lice i tijelo, a kako čujemo planiraju još novih proizvoda za
njegu kose i njegu vlasišta.

Rutina i njega kože uz ove je proizvode jednostavna, ali oni su i dalje obogaćeni istim kvalitetnim sastojcima.

Koji su to sastojci? Skinlick se u svojim proizvodima bazira na glicerinu, hijaluronskoj kiselini i pantenolu koji koži vraćaju vlagu te ceramidima koji su esencijalni u njezi kože i održavanju zdrave funkcije barijere.

Formule proizvoda su jednostavne, ali efikasne – idealno će odgovarati onima koji žele svakodnevnu njegu koja je moderna, razigrana i easy to use.

Trenutno su svi njihovi proizvodi dostupni isključivo na webshopu, a za više informacija o tome što sve spremaju slobodno ih možeš zapratiti na TikToku i Instagramu.

Odaberi Rouge365 za mirisnu i mekanu kožu tijela

 | Autor: PR PR

Kad je riječ o proizvodima za njegu tijela, ono što svi obožavamo su mirisni losioni za tijelo koji, osim što njeguju kožu, također imaju i odličan miris. Mirisni losioni i kreme u sebi imaju točno ono što nam treba u ovo doba godine – hidrataciju kože uz note parfema tako da zapravo dobijemo 2u1!

Ako si u potrazi za novim losionom ili kremom za tijelo koji će postati tvoj favorit 2023. godine – Skinlick Rouge365 linija pravi je pogodak!

Ako imaš suhu kožu tijela i više voliš kreme predlažemo ti Skinlick Rouge365 Essential Cream.

On je idealan za njegu suhe kože tijela jer u sebi sadrži ceramide, pantenol i ROUGE365 mirisne note koje evociraju puder, badem, bijelo cvijeće i amber.

Kremasta, gusta tekstura Rouge365 Essential kreme održava kožu njegovanom, mekom i podatnom cijeli dan.

A Skinlick Rouge365 Concentrated Lotion također u sebi ima vrhunske sastojke (pantenolom, hijaluronska kiselina) i ROUGE365 miris. Ovaj losion preporučamo njezi normalne do suhe kože tijela kako bi zadržala elastičnost i baršunast osjećaj kože.

Skinlick Rouge365 linija njegovati tvoju kožu i ostaviti mirisni trag koji će trajati cijelog dana (i noći!)

Tvoja reakcija?